2777
2789

شوهرم خیلی اذیتم میکنه من دو تا بچه دارم خیلی از جدایی می ترسم سرکار نمیرم و اینکه بعد از جدایی نمیتونم بیام خانه ی پدرم 

به نظرتون در زمانی که دارم باهاش زندگی میکنم مهرم رو اجرا بزارم مهریه ام رو بهتر میتونم بگیرم یا کامل از خانه اش بزنم بیرون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه صبر کن الان نیا بیرون آماده نیستی یه شغل خودت برای خودت درست کن تا سرخورده نشی دو ماه تحمل کن سعی کن کاریکنیکهشوهرت درخواست طلاق بدت این طوری مهریه گزفتن هم آسون میشه و شغل هم داری حالا با درامد کم یا زیاد 

حالم ازش بهم میخوره چطوری تحملش کنم

ببین میدونم متنفری ازش اما سبزی پاک کن سرخ کن سفارش بگیر اگر مستقل نشی بیای بیرون سخت تر بهت میگذره دو ماه تلاش کن یا برو فروشندگی یاد بگیر بعد لکر میکنی الان بهت ۵۱۴ سکه میدن و میلیاردر میشی سالی دو تا سکه میدن و قسط بندی میکنن 

چیزی داره ب نامش؟ دارایی اموالی ؟ درامدی؟ اگ‌هچی ندارن نزار دولت هدر می‌ره و دادگاه خیلی طولانیش می‌کنه تا بهت بدن البته آک داشته باشه هم طولانی میدن اینطور نیست ک امروز گذاشتی اجزا فردا بکیریش