2777
2789
عنوان

شوهرم تو خونه‌ی مادرش بهم گفت زنگ بزنید این پدر سوخته رو بیان ببرن

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 25 پست

وقتی همسرت پشتت نیست همون موقع جواب شون بده تو دلت نمونه مثلا گفت اگه دختر باشه میگفتی مامان جون برین از دکتر بپرسین دختر و پسر دست مرده. حالا اگر هم دختر شد مونده به غیرت پسرتون که بتونه از دخترش دفاع کنه یا نه 

وقتی گفت نازایی میگفتی تا الان که دکتر گفته ایراد از همسرمه ببینیم چی میشه 

پشت جاریم در اومدن انقد بحث بالا گرفت با همشون من یه نفر در برابر 4نفر با اون وضعیت یکسال گذشت اما من فراموشش نکردم اون شب چقد گریه کردم چقد خورد شدم چقد بچه تو شکمم بی قرار بود تو اون شب

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با توعه عزیزم ولی عجب مادرشوهر سلیطه ی داری اینا که اینطوری دل میشکنن چه طور می‌خوان اون دنیا جوا ...

من هیچوقت حلالش نمیکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

وقتی زن گرفتم مامانم و آبجیم بخوان همچین کارایی بکنن جرشون میدم

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

عید پارسال من هر بار خواستم با شوهرم برم بیرون بچه های خواهرای شوهرمو جاریمم با خودم بردم که دلی بهش ...

تو مهربون ودلپاکی اونها بدجنسن براهمینه برات مشکل پیش میاد 

روش برخوردات روباهمه تغییربده تااینجوربی احترامی نشه 

ایناازون بی چشم وروهان باید باپنبه سرشون روببری که نفهمن ازکجا خوردن سیاست داشته باش دهن به دهنشون نشو 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

وا پس اولین بدی که اتفاق میوفته بدی دیده که بدی میکنه اونم بدی دیده بدی میکنه بلاخره بدی اول کی میکن ...

چون رفتار درست و نمیدونیم ، الان من از شما با این طرز حرف زدن ناراحت شدم و میتونم جبهه بگیرم و هرچی اومد بهت بگم و همینطوری الکی ی بحث بزرگ سر اینکه من دلخور شدم از رفتار شما پیش بیاد و تهش هم شما میگی این کاربر بی شخصیت بود و من(جسارت نمیکنم معذرت میخوام فقط میخوام بهتر متوجه بشین) بگم آره این کاربر بی شخصیت بود

شاید یکی وقتی سر چیزی عصبی رفتار میکنه باهامون فشار و مشکلات زیادی و داره تحمل میکنه ، ولی اگه درک کنیم و کنار بیایم خیلی از دلخوری ها و اعصاب خوردی ها پیش نمیاد🙂

فàل رایگان تل؛گرام ، خیلی باحاله و فا,ل نمکش از همشون واقعی تره این لینکشه گفتم شماهم داشته باشین❤️https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814