2777
2789
عنوان

من چرا نمی تونم رژیم بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 87 پست
نه عزیزم خانوم هستم بدنم پروتیین نیاز داره ، من مکمل استفاده نمی کنم و مشکلی نیست برای مصرف این مقدا ...

ببخشید پرس پا چند کیلو میزنید تا متوجه سنگینی بشم ؟ اخه دوازده تا خیلیه چون تاهار شامم داشتین از این جهت پرسیدم ک متوجه سنگینی شم دارم مقایسه مینکنم برناممو

هعی
شما اقایی ک دوازده تا سفیده میخوزی؟ برا خانم زیاد نیس؟ چرا وی نیخوری

منع مصرف پروتین دارم عزیزم 

پوست صورتم واکنش نشون داد

شاید دلیلش استفاده از پروتیین فیک باشه 

یه دوره مصرف کرده بودم و بی شک فیک بوده 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۰ کیلو کم کردم طب ۹ الی ۱۰ ماهبدون ذره ای ترک پوستی و افتادگی پوستبرای کسی قابل باور نیستاینها رو گ ...

میشه بیشتر توضیح بدین

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️
منع مصرف پروتین دارم عزیزم پوست صورتم واکنش نشون دادشاید دلیلش استفاده از پروتیین فیک باشه یه دوره م ...

من بندرعباسم اینجا هنوز چیزا اصل پیدا میشه اما خوردن وی. فیک الرژی زاس دقیقا 

هعی

منم خیلی سختمه و عصبی میشم ولی خوب سرتو گرم کن چیزای پروتین داربخور خیار کاهو کرفس سیب توخونه داشته باش 

من 20کیلو کم کردم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید