2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74756 بازدید | 1120 پست
ببین یک کلام بنشین با خودت فکر کن که کی بهش گفتی زمین و میراث داری این بشر دقیقا بخاطر زمین و دارایی ...

سه چهار ماه بعد عقد فهمید زمین و خونه دارم. نه احترام نمیزاره همش خانواده منو تحقیر میکنه از عمو تا دایی از خاله تا شوهر خاله همه رو تحقیر میکنه توهین میکنه به بابای مرحومم که کلا ندیده توهین میکنه ولی بعد اینکه با مشت زدم دهنش دیگه هنوز توهین به بابام نکرده ولی به مامانم باز توهین میکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی اگه طلاق نگیری بچه دار هم بشی بچه هات ضربه میخورن گناه دارن این آقا دیوانه است شما که پول داری کار داری فکر آرامشت باش گور پدر حرف مردم مگه اونا الان میبینن تو چقدر عذاب میکشی 

همون فامیلا و مردم اگه تو بمیری بارون بیاد نمیان سر قبرت چون خیس میشن 

بنظرم دو ماه دیگه ام دیره،چون ممکنه شمارو به زور باردار کنه یا عصبی بشه بزنه خدایی نکرده سرتونو یکجا ...

نه رابطه ای باهاش ندارم اون برای رابطه هلاک هست اما چون زده کمرم و هنوز چهارماهه زمین گیرم رابطه قبول نمیکنم 

اسی اگه طلاق نگیری بچه دار هم بشی بچه هات ضربه میخورن گناه دارن این آقا دیوانه است شما که پول داری ک ...

غلط میکنم بچه بیارم غلط میکنم باهاش ادامه بدم جدا میشم عزیزم کارم اینجا تموم بشه انتقالی میگیرم شهر خودم و برای همیشه میرم 

این آدم فقط با کتک درست میشه، کار خودمه

حقوق خونده خیلی زرنگه همه چیو بلده و شر هست من اون موقع زدم دهنش لبش یکم ی ذره خون اومد شر کرده بود میخواست بره پزشک قانونی التماسش کردم 

واگه موندی هیچ وقت هیچ وقت زمین و خونتون نزن به اسمش حتی مدارک و سندش نیار داخل خونت بدشون دست مادرت ...

سند ها اینجا بودن موقعی که قهر کردم بردم گذاشتم خونه مادرم طلاهم هم که بابام برام خریده بود در آوردم گذاشتم اونجا. این برای من جز انگشتر عیچی نخرید که اونم ازم گرفته 

شک کن که جدایی بهترین کاره. شوهرت موجود بیماریه ازش فرار کن تا راهی دور از جون تیمارستان نشدی. حرف مردم دور زار برات مهم نباشه در هر صورت یه عده حرف مفت میزنن اولویت خودت باشه