2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75106 بازدید | 1120 پست
چون کارمنده و حقوق داره می‌ترسه حقوقش بابت مهریه بره و نتونه دوباره ازدواج کنه

ازدواج هم کنه با کسی مثل من رفتار نمیکنه همه شانس دارن شانس چیز مهمی بود که من نداشتم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنظر من بنشین پای حرف دلش ببین واقعا دردش چیه

همه جور حرفی بهم میزنه سر هیچی داد میزنه بد رفتاری میکنه تا بخوام ی چیزی بگم ی چیزی پرت میکنه یا مشت گره میکنه. دیشب براش چایی بردم دستمو محکم فشار داد بدجور درد گرفت گفتم وای دستم گفت با مشت میزنم دهنت صدات دربیادا حالا صدام بلند نبود رفتم نشستم اونور نیم ساعت بعد اومد دستمو گرقت دستش گفت پاشو میوه بیار . فقط خشم داره خشم من از مردای خشمگین میترسم بااینکه میبینه کمرم درد میکنه نمیتونم از جام بلند شم تو خونه کمکی نمیکنه بهم به چی این آدم دل خوش باشم روانش ثابت نیست آخه منم دارم آسیب میبینم 

بنظر من بنشین پای حرف دلش ببین واقعا دردش چیه

اینا فقط دردشون پول و زمین من هست که بزنم به نام این شازده و با فامیلم قطع رابطه کنم بمونم همش خونه هیچی هم برای خودم نخرم هیچی هم نخوام توهین کنن بزنن هیچی نگم. منم نمیتونم ذیگه این خفت رو تحمل کنم 

هیچ وقت باهاش صحبت کردی ببینی واقعا چه مرگشه اینقدر تو رو اذیت میکنه

میگه حرفمو گوش نمیدی میدونی حرفش چیه سال اول که اومدم اینجا گفت زمینت رو بفروش بیار اینجا به نام من خونه بخر گفتم نه اگه میخوای بیارم باید اسم خودم بزنم منو زد از اون موقع رفتارش خیلی خیلی بد تر شد آقا زمین خودم هست به کسی که به بابام مرحومم توهین کنه زمین نمیدم لیاقت نداشت ندادم. میریم خونه مادرش همش حرف این هست که زن نباید بره خونه مادر ولی خواهراش که متاهلن همش اونجا همه جور کار ازم میکشن بعد تیکه میندازن توهین میکنن جواب بدم فوری به شوهرم میگن میاد منو میگیره زیر کتک بخوام بگم اینجور گفتن میگه اونا حق دارن تو عروسی باید توهین بشنوی رسم اینه. بگم منو ببر خونه میگه از زن هایی که بیرون میرن خوشم نمیاد بابا دیگه چی بگم

این آدم فقط با کتک درست میشه، کار خودمه

فقط اگه زدی ی جور بزن بمیره اسم طلاق نیفته رو شناسنامم راحت شم از حقوقش هم بهم برسه کیف کنم چشم مادر احمقش دربیاد 

یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

طلاق طلاق طلااااقققق

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
این آدم فقط با کتک درست میشه، کار خودمه

من کسی رو ندارم بزنه چندتا دایی دارم که نمیشه روشون حساب کرد عموهایم هم پیرن برادرم هم کوچیکه کی بزنه خودمم زورم نمیرسه چون طرف ورزشکاره ولی ی بار با مشت زدم دهنش ی ماه قبل چون داشت دوباره فش میداد محکم زدم لبش خون اومد اما بد عصبی شد چاقو گذاشت زیر گلوم 

ببین یک کلام بنشین با خودت فکر کن که کی بهش گفتی زمین و میراث داری این بشر دقیقا بخاطر زمین و دارایی شما باهات ازدواج کرده شک نکن الان که میبینه نتونسته داره اذیتت میکنه که به این خواسته اش تن بدی، ی سوال حرمت هاتون حفظ شده این مدت مثلا به بابات نفرین نکرده خدای ناکرده؟ 

تصمیم به جدایی دارم که این تایپیک رو زدم عزیزم

بنظرم دو ماه دیگه ام دیره،چون ممکنه شمارو به زور باردار کنه یا عصبی بشه بزنه خدایی نکرده سرتونو یکجا و بکشه الان اقدام کن و دل بکن و خودتو نجات بده.

هرچند این باز زنگ بزنه بگه غلط کردم دوباره برمیگردی

سه بار قهر کردم رفتم ی بار خودش اومد جلو در همسایه دادوبیداد کرد عموم باهاش حرف زد قول گرفتم برگشتم بقیه رو هم چون کارم اینجاست خودم برگشتم چون نمیزاره رفت وآمد کنم تو جاده