2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75106 بازدید | 1120 پست
تو ازدواج دومت خیلی باید دقت میکردیبنظرم شوهر آدم خیانت بکنه ولی اخلاقش خوب باشه بنظرم شوهر اولش از ...

واقعا؟ اگه بره از خیانت مریض بشه بعد زنشو مریض کنه چی؟

لطفا بهم بگو چرا این نظر رو داری چون واسم خیلی جالبه چون پیش خودم مقایسه میکنم میگم فلانی شوهرش خیانت‌کاره داره زندگی میکنه اونوقت من نمیتونم زندگی کنم 

توکل به خدا🌿
گفتم که توضیحش سخته، من خیانت رو توجیه نمیکنم، منظورم اینه که کلا مردا احتمال خیانتشون زیاده ، چون ک ...

اون مردهایی که احتمال خیانت شون به قول شما زیاده، در واقع مرد نیستند بلکه نامرد هستند و کمترین سزا و تاوان شون اینه که همسرشون ازشون جدا شه و برای خودش ارزش قائل باشه! 

اینهمه مرد عاقل و با ایمان و نمونه و الگو وجود داره، چرا از اونها صحبتی نمیشه؟! 

بعدشم کی گفته خیانت توی کل دنیا چیز عجیبی نیست؟! 

شما توی کل دنیا زندگی کردی و دیدی؟ 

اگر هم بخای متکی باشی به( وضعیت فرهنگی کنونی، به قول خودتون) پس خیانت زن ها هم باید مسئله ی عادی باشه براتون و بپذیرید.  و همینطور خیلی چیزهای دیگه رو هم به دنبالش باید پذیرا باشید. 

زن های با ارزش و پاک، مجبور نیستند هر مرد بی ارزشی رو در زندگی شون تحمل کنند. 

دین اسلام و فرهنگ اسلامی و فرهنگ های سالم، چند همسری رو از طریق حلال و قانونی، برای عموم مردم نپذیرفته به جز در موارد خاص با شرایط سخت و خاص، بعد شما داری از خیانت مردها صحبت می کنی؟! 

تازه زن هایی که در ادیان و فرهنگ های دیگه هستند، اونهام هیچ کدوم از این ها رو قبول نمی کنند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخای جدا شی و مثل همین دوباره ازدواج کنی پس جدانشو 

ولی اگه اونقد تجربه کردی که جدا بشی از ازدواج سر سری وحشت کنی جداشو ببین اگه انسان اشتباه کنه ولی دوبارع اون اشتباه رو تکرار کنه پس تجربه نکرده حالا ببین نظرت درمورد ازدواج سوم چیه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

منم دوبار ازدواج کردم جدا شدم‌

مثل شما شاغل هم نبودم‌

همسن هم‌هستیم الان ...

بار سوم ازدواج کردم شرایطم خیلی بهتره 

کتک بدل و اینا نیس شوهرم‌اصلا ....اصلا بدی نداره 

حرف فامیل هم مهم‌نباشه برات‌

جون خودت راحت کن‌

۳۰ سال دیگه‌بیشتر میخوای عمر کنی ،؟ که بخوای با این روانی زندگی‌کنی !!

تا بچه نداری جدا بشو 

چون بچه بیاری بچه ات کتک میزنه اونجا .....

خودت راحت کن‌...

زندگی با من نساخت..من باهاش ساختم ولی ....

گفتم که توضیحش سخته، من خیانت رو توجیه نمیکنم، منظورم اینه که کلا مردا احتمال خیانتشون زیاده ، چون ک ...

خیلی وقت ها، بعضی از اشتباهات، جبران ناپذیره مثل همین خیانت، چه از طرف مرد باشه چه از طرف زن. 

همین که دارید میگید مردها کنترل نفس شون کمتره و...... 

در واقع دارید خیانت رو توجیه می کنید دیگه. 

مگه توجیه چجوریه؟ 

واقعا؟ اگه بره از خیانت مریض بشه بعد زنشو مریض کنه چی؟لطفا بهم بگو چرا این نظر رو داری چون واسم خیلی ...

ببین من پدرم یه آدم تعصبی مذهبی من ازش متنفررررم چون بشدت با خانواده اش بد رفتاری می‌کنه همون‌طور که استارتر گفت مامانمو خیلی اذیت می‌کنه نمیزاره زیاد با خانواده مادری رفت و آمد کنیم دوس ندارم اونا بیان خونه ما  همش مامانمو تحقیر می‌کنه فامیل های تو فلان و فلان مامانم چند بار خواسته از دست بابام خودکشی کنه هر جا میشینه بد بچه هاشو میگه در حالی که همه میگن شما خیلی بچه های خوبی هستید کاش بچه های ما مثل شما بودن 

حتی منو مجبور کرد که با پسر عموم نامزدی کنم من حالم از پدرم بهم میخوره همش آرزوی مرگشو‌دارم 

الان فکر کن اگه شوهرت بهت خیانت کنه ولی خوش اخلاق باشه خوبه یا همچین آدمی که خونه رو برات جهنم کنه بعدشم ببین دلیل خیانت شوهرت چی بوده؟

شما دو تا امتیاز خوب داری

یکی این هست که مستقلی و دیگر خانواده ای که ازت حمایت میکنن. 

با یک مشاوره با تجربه مشورت کن. 

یکی‌ از کاربرها نظر خوبی داد که چرا وقتی کتک خوردی شکایت نکردی 

بله وقتی میبینه کتک میزنه اتفاقی هم نیافته زندکی هم جریان داره چرا نزنه؟ دفعه ی بعد بیشتر می زنه. عصبانیتش که رفع شد با کمی محبت دوباره روز از نو 

باید محکم  و قوی باشی و جلوش وایستی 

بدبختی جامعه ی ما اینه که خودمون پذیرفتم که مرد حق داره کتک بزنه...... جامعه ی مرد سالار 

ان شاءالله که بهترین تصمیم رو بگیری و زندگی از به بعد روی خوشش رو بهت نشون بده. 

حق دارید به طلاق فکر کنید ولی اینکارو نکنید اگه برای بار دوم طلاق بگیرید هم از نظر روحی شکسته میشید و هم مردم فقط شما رو مقصر می‌دانند نه همسرانتون را ، سعی کنید با سیاست پیش برید هر طور آن خواست ببینید چه واکنشی میده ، شاید از جایی پر میشه بسیاری مردها اینگونه اند .

ببین من پدرم یه آدم تعصبی مذهبی من ازش متنفررررم چون بشدت با خانواده اش بد رفتاری می‌کنه همون‌طور که ...

مرد خائن هم بده. به نظرم کلا طلاق شرف داره به زندگی با اینجور نامردا

توکل به خدا🌿
حق دارید به طلاق فکر کنید ولی اینکارو نکنید اگه برای بار دوم طلاق بگیرید هم از نظر روحی شکسته میشید ...

خب مقصر بدونند چی میشه مثلا؟

مثلا الان من که دارم از دیدن قیافه شوهرم عذاب میکشم مردم کجا هستن ببینن چه عذابی رو تحمل میکنم

توکل به خدا🌿

ابجی من ف ا ل حافظ برات بازکردم این اومدگویا شما مشکلی اساسی داریدراه حل شما این است که عوامل به وجودآورنده مشکل را پیداکنید آن رارفع نماییدسعی کتید طوری رفتار کنیدکه دیگران به مشکل شماپی نبرندتا بتوانیدراه بهتر را انتخاب کنیدچرکه دخالت دیگران باعث سرگردانی شما شده وباعث میشودفرصت حل مشکل از شما گرفته شود