2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74714 بازدید | 1120 پست
شوهرم دوباره برام بیست روز مرخصی رد کرده مجبورم تحمل کنم مرخصیم تموم بشه وقتی سرکار رفتم یواشکی برم ...

اعصابم خورد شوگد توروخداا جدا شو ازش اخه الان مگه تو زندگی داری اصلا به چیه این زندگی و ادم دل خوش کردی یکیشو بگو 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آره خودمم فکر میکنم ادا است صدبار گفت غلط کردم اما وقتی برگشتم دوهفته بعد باز دست بلند کرد باز توهین

حالا نظر ما هیچ

بنظر خودت این مرد ارزش داره بقیه جوانیت و پاش بزاری؟احساسی مسئولیت داره نسبت بهت؟شعور و معرفت داره؟پشتت در میاد؟اصلا پوئن مثبتش چیه؟بابا تا چشمت کار میکنه ازش دور بشو اگه میخای تبدیل به یه زن افسرده و داغون نشی جلو ضرر و هرموقع بگیری منفعته

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

اعصابم خورد شوگد توروخداا جدا شو ازش اخه الان مگه تو زندگی داری اصلا به چیه این زندگی و ادم دل خوش ک ...

هیچی نداره هیچی فقط همه چی بلده زرنگه قویه و دیگه هیچی نداره هیچ کاری هم نکرده برام عروسی نگرفت طلا نخرید هیچی نگرفت من خودم رو بی ارزش کردم 

متاهلی،یا مجرد چون واقعا داری قضاوت میکنی

متاهلم با مشکلات خیییییلی زیاد. قضاوت هم نمی کنم. بلد نیستم با زبون ریختن و دلسوزی بیجا طرف رو توی باتلاقی داره توش فرو می‌ره نگه دارم. کجای حرفم قضاوته؟؟؟؟؟؟

اطرافمون آقا داریم عاشق یه زن مطلقه شد که گفته شوهرم خیانت کرده جدا شدم، هر چی التماس کردم گفتم اعتماد نکن. گفت داری قضاوت می کنی. با عجله و عاشق ازدواج کرد. بعد هم زنه خیانت کرد

حرفم قضاوت نیست،تجربه ی بیست سال زندگیه

سلام خوبی گلم به نظر من شوهر تو هیچ وقت تحویل نگیر مثل خودش باش فقط سلام کن ناهارشو شامشو درست کن بعد زیاد باهاش حرف نزن هر وقت چیزی بپرسید فقط یه کلمه جوابشو بده منم مثل تو به شوهرم وابسته ام اما شوهر من تا حالا خداراشکر دست. روم بلند نکرده دوره زمونه عوض شده من الان بچه دارم قبل  از اینکه بچه دار بشم شوهرم اونقدر محبت می‌کرد که نگو ولی بعد بچه دار شدن یکم ازم فاصله گرفت منم اون موقع ناراحت بودم که چرا یهو اخلاقش عوض شده ولی من بعدا به خودم اومدم دیدم که مثل خودش رفتار بکنم درست میشه منم مثل خودشم الان خداراشکر اخلاقش عوض شده باهام خیلی خوبه محبت میکنه هر چیزی بخوام مسخره تو هم امتحان کن شاید جواب داد

خیلی بهش گفتم بریم مشاور. حتی ی بار تو اینیستا ی دکتر دیده بود میگفت میخوام برم پیشش گفتم چرا عزیزم ...

پس دیدی همین یعنی امید به تغییر هست خودشم میدونه رفتارش اشتباهه ولی نمیخواد پیش تو بگه یا قبول بکنه گارد میگیره

اگه میخواد بذار خودش تنهایی برع شاید چون خواستی توام بری پیش تو خجالت کشیده یا خواسته کم نیاره نرفته

یجوری رفتار کن که مثلا مشتور رفتن عادیه و همه میرن یا مثلا بگو عزیزم من یمدته حالم خوب نیس با بخاطر فلان عادت و رفتارم میخوام برم پیش مشاور بذار اونم ترغیب شه

درستش اینه ولی نه با یه بچه ها بعد جدایی بگو تا برات یه شوهر خوب معرفی کنم

خدا خیرت بده دیگه نمیزارم هیچ مردی وارد زندگیم بشه برام کافیه دیگه حوصله زجر ندارم میخوام باقی عمرم رو زندگی کنم. نگران نباش رابطه نداریم بچه نمیاد