سلام خانما من ازدواج دومم هست و سرخیانت جنسی از همسر اولم جدا شدم همسردومم همکارم هست اما محل کارمون متفاوت است و خودش منو دید پسند کرد عروس شهر دور شدم پدر ندارم یتیمم قبل ازدواج من ردش کردم به خاطر دوری راه ولی ایشون قول دادن هرهفته سه بار منو ببره شهر خودم کنار خانوادم اینم بگم فاصله شهر من با اینجا دوساعت هست ولی بعد عروسی بخدا سر هیچی گفت نمیبرم دیگه اسم خانواده نمیاری برگشت خانواده منو مسخره کرد تحقیر توهین و تنها بهانش این بود که از خواهرم ماشین خواست که چند روز دستش باشه خواهرم نداد چون به هیچ کس ماشین نمیده از اونجا چهارسال منو از دیدن اونا و اومدن اونا به خونم محروم کرد کلا بد دل هست منو بیرون نمیبره نمیزاره تنها جایی برم لباس هامو نمیتونم پشت بام پهن کنم میگه میبینن از خانوادم همش ایراد میگیره بخوام یکم توضیح بدم به خودم فش میده منو میزنه میگه غلط میکنی طرفشون درمیای هرهفته ی بار فقط منو میبرد خونه مادرش خواهراش متاهل هستن اونام می اومدن این میرفت بیرون و.. اونا شروع میکردن همه چی بارم میکردن ی بار جوابشون رو مودبانه دادم بهش گفتن و اومد تو خونه تا حد مرگ زد. من کارمند بودم برام مرخصی گرفت خونه نشین کرد و تازه دوباره میرم سرکار
یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...
ببخشید من بی ادب نیستم ولی هووووف...طلاف بگیر بذار همه پشت سرت حرف بزنن به درک فقط طلاق بگیر
از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوحهایی از نقره، از آسمان به سوي زمين ميآيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمینویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام
بنظرم الکی میگی این همه وقت داره با خانواده اش ظلم کند و تازه فکر میکنی چیکار کنی موبایلت رو بزار رو ضبط صدا و رو مموری جمع کن بعد شکایت خانواده کن و به همین دلیل درخواست طلاق کن چشمش رو به قانون حق بنداز
اگه قبول میکنه حتما برین پیش مشاور خوبباهم وقت بذارین صحبت کنین یمدت هرچی میگه بگو چشم رامش کن ولی ب ...
خیلی بهش گفتم بریم مشاور. حتی ی بار تو اینیستا ی دکتر دیده بود میگفت میخوام برم پیشش گفتم چرا عزیزم تو که چیزیت نیست گفت زود عصبی میشم کنترل خشم ندارم گفتم آره کاش بشه منم ببری چند روز چیزی نگفتم دیدم پیگیر نیست گفتم رفتی اونجا گفت من مریض نیستم خودت برو. همش میگه من خودم بهترین روانشناس هستم