2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75002 بازدید | 1120 پست
همین الان یه نفر تو سایت ازم خواستگاری کرده میگه کارمند شرکت نفتم ،چیکارش کنم ؟رد کنم یا چی؟من باورم ...

شما باید تصمیم بگیری همه که بد نیستن ولی عجله نکن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر دومم پارانویید بود ۲سال ونیم الاف دادگاه شدم طلاق نمیداد غیابی طلاق گرفتمگریه هاش اداس ساده نبا ...

آره خودمم فکر میکنم ادا است صدبار گفت غلط کردم اما وقتی برگشتم دوهفته بعد باز دست بلند کرد باز توهین 

یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

ببخشید من بی ادب نیستم ولی هووووف...طلاف بگیر بذار همه پشت سرت حرف بزنن به درک فقط طلاق بگیر

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید
سرزنشت نمی کنم گلمبرام عجیب بود آخهتجربه ها به آدمی درس میدنخدا کمکت کنه اگه شوهرت قابل آدم شدنه آدم ...

زندگی مشترک بعدی در کار نخواهد بود ازدواج نخواهم کرد اینم آدم نمیشه شایدم شد نمیدونم 

این ی ماه دوماه رو بازم تلاش می‌کنم بخدا بازم ناامید کامل نشدم ولی اگه بازم فرق نکنه تموم کردن به نف ...

اگه قبول میکنه حتما برین پیش مشاور خوب

باهم وقت بذارین صحبت کنین 

یمدت هرچی میگه بگو چشم رامش کن ولی بعد کم کم خواسته های خودتم در جریان بذار اروم اروم 

یکم بیشتر مهلت بده بهش چون طول میکشه تغییر رفتار و عادت

بنظرم الکی میگی این همه وقت داره با خانواده اش ظلم کند و تازه فکر میکنی چیکار کنی موبایلت رو بزار رو ضبط صدا و رو مموری جمع کن بعد شکایت خانواده کن و به همین دلیل درخواست طلاق کن چشمش رو به قانون حق بنداز 

تو یه تاپیک گفتم کسی که دو بار جدا شده، یه جای کارش مشکل داره، ریختند سرم که تو قضاوت می کنی.نمونش ا ...

شما تاپیکات معلومه ادم معتقد ومومنی هستی قاضی فقط خداس ما تو شرایط این بنده خدا نبودیم از کجا میدونی ساده  وبلوغ عقلی نداره هرکی دوبار جداشده

من دوبار جداشدم واینی که شما میگی ادمو ناراحت میکنه بله انتخاب دوم اشتباه شده ادمه خطا میکنه گاهی

ضمنا الان همسری نصیبم شده که هرچی ازخوبیش بگم کمه پس کلی بگی طرف کارش مینلگه بده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه قبول میکنه حتما برین پیش مشاور خوبباهم وقت بذارین صحبت کنین یمدت هرچی میگه بگو چشم رامش کن ولی ب ...

خیلی بهش گفتم بریم مشاور. حتی ی بار تو اینیستا ی دکتر دیده بود میگفت میخوام برم پیشش گفتم چرا عزیزم تو که چیزیت نیست گفت زود عصبی میشم کنترل خشم ندارم گفتم آره کاش بشه منم ببری چند روز چیزی نگفتم دیدم پیگیر نیست گفتم رفتی اونجا گفت من مریض نیستم خودت برو. همش میگه من خودم بهترین روانشناس هستم