2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74898 بازدید | 1120 پست
موافقم با نظرت

پاشو برو خودتو راحت کن  ب خودت ظلم نکن بعدا بچه دار بشی حتی حق اون بچه هم گردنت میمونه  چون الان عهد قجر نیست ک با بچه دار شدن سر ب راه بشه 

❌️❌️اقایون پابه ماه سایت تو تاپیکای من نیان و درخواست ندن❌️❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلاق نگیر.بیخودترین راه و ساده ترین راه طلاقه که هیچی جز آسیب حداکثری از توش در نمیاد.همه آدما با هم متفاوتن. حتی اونایی که ادعا میکنن خیلی شبیه همن، کوهی از چالش و تفاوت فردی و خانوادگی دارن.آدم هوشمند کسی هست که سطح مهارت هاش رو بالا ببره تا بتونه زندگیش رو جلو ببره‌ و قوی تر از طرف مقابلش عمل کنه.سعی کن با همسرت به راه مشترک برسی حتی اگه نظر واحد ندارین.زندگی کردن بالای ۸۰درصدش، یاد گرفتن نحوه مدیریت تفاوت های همدیگه ست.کل زندگی، کوتاهتر از تصور ماست که توش بخواد درگیری های پیش پا افتاده، باعث فروپاشی پل های ساخته شده قبل باشه. نقاط قوت همسرت رو پررنگ کن و به یاد اوایل ازدواجتون، سعی کن با محبت و گفتگو، راه های جدید ارتباطی بسازی

استارتر یه مدت اصصصصلا از خانوادت دفاع نکنشاید کوتاه اومدمشکلاتت جوریه ک با مشاور حل میشه خیانت و اع ...

دفاع نمیکنم من عید نوروز هم از خونه نرفتم جایی دیدن خانوادم نرفتم چه دفاعی بابا کاری نداشته باشه بد نگه بشینم سر زندگیم دیگه حوصله ندارم بره بیاد بگه مادرت ج ن د ه است خره آشغاله مادر من واقعا ی خانم متین و نجیبه ناراحت میشم خب چقدر سکوت کنم چقدر بگم تو درست میگی اینقد گقتم تو درست میگی اثر نکرد خب 

طلاق نگیر.بیخودترین راه و ساده ترین راه طلاقه که هیچی جز آسیب حداکثری از توش در نمیاد.همه آدما با هم ...

همه گفتن طلاق 

طلاق اخرین راهکاره اینا اولین راهکارشونه 

اول باید جنگید اگر نشد بعد طلاق

همینکار رو هم خواهم کرد یا میاد میگه غلط کردم درست میشه یا تموم میشه دیگه چاره ندارم من واقعا صبرم ...

به نظرم صبر نکن اتفاقا 

کسی که به پدر فوت شده آدم فوش میده ارزش صبر رو نداره 

من پدرم فوت شده و میدونم که چقدر سخته تحملش 

چرا صبر کنی که روزای عمرت بگذره و سنت بره بالا و تو ناراحتی عمرت بگذره 

برو قهر و دادخواست طلاق بده و بگو با این شرایط دیگه برنمیگردی 

یا کاملا عوض شه و یا جدا شو 

به حرف فامیل هم بی اهمیت باش 

فامیل وقتی حال تو بده به دادت میرسن مگه 

ازدواج دومته که باشه 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
دفاع نمیکنم من عید نوروز هم از خونه نرفتم جایی دیدن خانوادم نرفتم چه دفاعی بابا کاری نداشته باشه بد ...

حق توهین نداره

یه بار محکم بگو ب خانوادم توهین کنی صدتالدترشو ب خانوادت میگم

اسی تو وشوهرت بایــــــــــد برین مشاوره

اگ مشاور درستش نکرد بعد جداشو

طلاق نگیر.بیخودترین راه و ساده ترین راه طلاقه که هیچی جز آسیب حداکثری از توش در نمیاد.همه آدما با هم ...

اینکه مشکلات حل بشه باید هر دو نفر بخوان اون ازم میخواد برم دیدن خانوادش مثل نوکر کار کنم بهم توهین کنن وجواب ندم و خودش بگه دیدن خانوادت نمیری فش بده بزنه تحقیر کنه. اگه بخواد این مسیر درست بشه باید اونم کوتاه بیاد چون من خیلی کوتاه اومدم عید هم اومد گفت بریم دیدن پدرم گفتم نمیام ببین یا باید دیدن خانواده منم بره ارزش بزاره و اذیتم نکنه توهین نکنه یا هم منم ارزش نمیدم من ۴سال تمام اطاعت کردم دستوراتش رو دم نزدم گفتم خوب میشه اما نشد حتی ی درصد نشد بیشتر پر رو شد 

چون شوهرم سیاست داره زرنگه دعوا میندازه ولی ی جوری میکنه میندازه تقصیر من و به من عذاب وجدان میده و ...

بابا اینا چیه میگی اخه مگه خودت نمیدونی با کی داری زندگی میکنی که با سیاست اون بخوای عذاب وجدان بگیری

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خد ...

عزیزم اینکه میگن بخت بخت اوله اشتباهه  برای همه صدق نمیکنه

من ازدواج اولم طرف مثل شوهر اسی بود دست بزن فحاشی...فحش ب پدر مادرم حتی ب زور بچمو سقط کرد💔

ازدواج دومم ک ۵ سال ازش میگذره شوهرم فرشته است از مادر پدرم بیشتر دوستش دارم تو ببین چقدر خوبه.آزادی کامل دارم تابحال سر سوزن بی احترامی ب من و خانوادم نکرده

همه گفتن طلاق طلاق اخرین راهکاره اینا اولین راهکارشونه اول باید جنگید اگر نشد بعد طلاق

چجور بجنگم هر وقت میگم عزیزم مهربون شو اذیتم نکن میگه من همینم پاشو جمع کن ببرم بندازم جلو مامانت 😔

فقط دنبال این هست تو دادگاه کم نیاره فیلم میگیره ضبط میکنه به نظرت اینطوری میشه به بهبود روابط فکر کرد آخه 

وا...چ زندگی سختی.تو شاغلی مستقلی.نترس ک ب گن دوبار ازدواج کردی یا حرف بزن ادمش کن یا حذفش من خودم اقام ولی ایشون مث اینک ی رگ حیوونن.مگ نمیدونست چ زندگی سختی داشتی ادمد سمتت ادمد ک خدشحالت کنه یا بدتر دیونت