2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76333 بازدید | 1128 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون موقع که گفته هفته ای ۳ بار ، راه ۲ ساعت رو میبرم، باید میفهمیدی، خالی بسته.چقدر ساده بودی، همچی ...

آخه قسم می‌خورد چه میدونستم دوساعت نیست در حد  یک وساعت ربع طول میکشه ترافیک اینا بشه یک ونیم ساعت 

عزیزم شوهر میخوای چیکار..تو خودت مستقلی.. میخوای چیکار ....این آدم نیست و تو رو گرفته اسیری.. بخدا مشکل روانی داره هرچه سریع تر خودتو نجات بده.خواهش میکنم دیگه زور رو تحمل نکن

آخه قسم می‌خورد چه میدونستم دوساعت نیست در حد یک وساعت ربع طول میکشه ترافیک اینا بشه یک ونیم ساعت

ببین ۳ بار در هفته، یه شهر دیگه، تابلو دروغ گفته.

شما زیادی ساده بازی درآوردی.

رسما چشمات رو بستی تا عیب و ایراداش نبینی

اونم به درد نمیخوره کسیکه خیانت کنه بازم میکنه

من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. 

آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خدا یه جایی جبران میکنه.. میگن طلاق مغبوض ترین چیز نزد خداس... یه دوستی دارم شوهرش مث شوهر الان اسی بود و حتی خیلی بدتر... اینقد دوستم صبوری ب خرج داد ک الان شوهرش سر ب راه شده و اخلاقش بهتر شده.. همه ی اینا نتیجه ی پنج شیش سال صبوری و معامله با خدا بود... اگ طلاق میگرف اصن معلوم نبود شوهر بعدی چ تحفه ای باشه

عذاب وجدان دارم برای جدایی

ول کن توروخدا مگه چندبار عمر میکنی برو خونه مادرت درخواست طلاق نده ولی بترسونش یعدم ازش تعهد بگیر اگر انجام داد یبار دیگه برگرد سر زندگیت. اگه نداد طلاقتو بکیر زندگیتو کن بزار مغزت چنسال نفس بکشه 

همسر اولت خودش اومد گفت رابطه جنسی با کسی داشته؟

نه خودم شک کردم هکش کردم و متوجه شدم با همسایه روبرویی ارتباط داره لباسای منو داده پوشیده تو خونم عکس گرفتن منم همون روز سیمم رو شکستم راه های ارتباطی رو قطع کردم و درخواست طلاق کردم توافقی جداشدم و قبلش زمین رو زدم به نامم