2777
2789
عنوان

بیاین ریدم

466 بازدید | 14 پست

داداشم تخفیف اسنپ دکتر داشت گفتم گوشیتو بده امتحان کنم ببینم حداقل هزینش چقده آخه ننوشته بود

رفتم تو اسنپ همینجوری شانسی زدم رو یچی که ۱۰۰ تومن هزینه ویزیت داشت

تخفیف داداشمم ۱۰۰ بود

یهو دیدم نوشت پرداخت شد چون کد تخفیفو وارد کردم

بعد هر چی گشتم گزینه لغو نداشت نوشته بود پزشک در اولین فرصت به شما پیام میده

هول شدم از برنامه خارج شدم

زنگ نزنه یه وقت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش، این اتفاقا بعضی وقتا پیش میاد. اسنپ‌دکتر برای مواردی که وقت دکتر گرفته باشی معمولاً زنگ نمی‌زنه مگر اینکه خودت پیامی ارسال کنی یا درخواست مشاوره فوری بدی. ولی بهتره این کارها رو بکنی که خیالت راحت بشه:

وارد اپلیکیشن بشو و بررسی کن  

دوباره وارد اپلیکیشن اسنپ‌دکتر شو و تو قسمت سفارشاتت (یا مشاوره‌ها و ویزیت‌ها) ببین چیزی ثبت شده یا نه. اگه نوشته "در حال بررسی" یا "در انتظار پذیرش"، ممکنه هنوز زمان لغو داشته باشه.

با پشتیبانی اسنپ تماس بگیر:  

وارد اپلیکیشن شو، بخش پشتیبانی رو پیدا کن و مشکل رو توضیح بده. بهشون بگو که اشتباهی انجامش دادی و نیازی به مشاوره نداری؛ معمولاً کمک می‌کنن اگر هنوز ویزیت شروع نشده باشه.

اگه زنگ زدند یا پیام دادند:  

اگر باهات تماس گرفتند، به پزشک خیلی راحت توضیح بده که اشتباهی پرداخت شده و نیازی به مشاوره نداری. اون‌ها معمولاً درک می‌کنن و چیزی برای پیگیری نداره.

آینده  

دفعه‌ی بعد که خواستی چنین تجربه‌هایی رو امتحان کنی، حواست باشه مراحل رو تا آخر بررسی کنی و قبل از تأیید، دوباره روش فکر کنی. 😅

در هر حال این اتفاق خیلی عجیب نیست، خیالت راحت باشه، مشکل خاصی نیس! 🙃

یعنی یه پزشک زنگ میزنه جواب هر سوالی که دارین رو میده انلاین؟این اسنپ چه پیشرفته شده😂

اره مگه نمیدونستید؟ من واسه بچم خیلی از اسنپ‌دکتر استفاده کردم خصوصا وقتی مثلا شب بود به دکتر خودش دسترسی نداشتم