یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠 خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎 یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸♀️ عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃♀️ گیسو نگو کمنده والا💇♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭
عزیزم اینجور رک گفته اشتباه کرده.یه مقدار زشته.ولی بعد خوبش رو ببین.ایراد کوچیکی که داشتی رواطلاع داده و میتونی تو اصلاحش کنی.اگه نمیدونستی و کسی هم بهت چیزی نمیگفت فقط میگفتن اه چقد بد بوعه!باز اومد این.این خیلی بدتره عزیزم.
همیشه زیر مانتوهات یه زیر پیراهن که آستینش تا بازوهاته بپوش بعد هر پیاده روی دوش بگیر یه مام و اسپری و عطر داشته باش هر سه تا رو بزن لباسات رو بعد هر شستشو بزار داخل نرم کننده
ولی قبل اینکه جایی بخوانید برید ی حموم پنج دقیقه ای و ی مام رکسونا ۴۸ساعته صورتی زنانه زدن کاری نداره و ده کیلومترم پیاده برید دیگه عرق نمیکنید من خودم به شدددت به بوی عرق حساسم و اذیت میشم ولی تا حالا به طرف نگفتم