2777
2789
عنوان

اگه بهتون بگن بوی عرق میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 58 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تابستون داره از راه میرسه سعی کنید همیشه ی بسته دستمال مرطوب جیبی تو کیفتون داشته باشین زیر بغل و تمیز کنین بعد مام بزنین 

در کشور من هیچ کس گرسنه نیست،اینجا همه سیرند از زندگی 💔

وا خب مام بزن

بخدا میزنم اما خب کارم اونجا سنگینه بار جا ب جا میکنم شب قبلشم برم حمام باز عرق میکنم

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹
اگه آدم تمیزی هستی و زود زود دوش میگیری و همچین حرفی شنیدی حق داری ناراحت باشی در غیر اینصورت ناراحت ...

بخدا هستم خیلی ها میگن وسواسی اما خب منطقی باشیم دیشبم حموم رفتم اونقد راه برم عرق میکنم. رفتم خونه نشون میدم چقدر مام و اسپری دارم از ۸ صبح تا ۴ عصر. فروشنده هستم کلی جنب و جوش دارم صبحم ک پیادا ره میرم 

فروشنده لباس و کیف و کفشم 

شما که زود زیر بغلت عرق میکنه و بوی تندی داره چه دلیلی داره قبل از اینکه بری سر کار یکساعت پیاده روی کنی؟

پیاده روی نکن مجبوری؟!😑

بعدم شما فروشنده ای یکی از کنارت رد میشه خیلی بده بو بدی مخصوصا که این حرفم صاحب کارت بت بگه😐

شما که زود زیر بغلت عرق میکنه و بوی تندی داره چه دلیلی داره قبل از اینکه بری سر کار یکساعت پیاده روی ...

خب پیاده رفتم محل کارم چرا همه اشتباه میفهمن 

از خونه تا محل کارم طوری نیست ک اتوبوس بخوره

خب همینو نمیگی که،ما کجا اشتباه فهمیدیم؟😐چرا با اتوبوس نمیری محل کارت؟

مسیرش اتوبوس خور نیست اخه

از این میسوزم فک کرده من ادم کثیفیم بخدا ک اگه اینطوری باشم چقدرم اونجا کار میکشه ازم بخدا بعضیا درک ندارن 

خب همینو نمیگی که،ما کجا اشتباه فهمیدیم؟😐چرا با اتوبوس نمیری محل کارت؟

شما و بقیه فکر کردن همینجوری رفتم پیاده روی عرق کردم😂

عطر ادکلن تو کیفت داشته باش همیشه بزنی 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
شما و بقیه فکر کردن همینجوری رفتم پیاده روی عرق کردم😂

اره دیگه اخه نگفتی تا محل کارت پیاده میری 

خب بنده خدا این کار اسیب جسمیش برات بیشتره هم یه کیلومتر پیاده بری هم اونجا کار ازت بکشه پا به سن بزاری میخای چیکار کنی؟ نمیتونی کارتو عوض کنی؟؟

همیشه زیر مانتوهات یه زیر پیراهن که آستینش تا بازوهاته بپوش بعد هر پیاده روی دوش بگیر یه مام و اسپری ...

یعنی ازلباسشویی که درآوردیم بزاریم داخل نرم کننده؟ بعدخودمون آبکشی کنیم ؟ یانه ؟ 

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹