2777
2789
عنوان

به نظرتون چجوری از شوهرم پول بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 33 پست
اره اینم خوبه می‌شه بگید حدودا چقدر بگیرم؟

گفتم که در حد نیازت 

بنده خبر ندارم که حقوق همسرتون در ماه چقدره؟ و شما چه مقدار خرج دارین در ماه

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی 14 تومان تا 20

بین ۱۴ تا ۲۰خیلی اختلافه اخه😂 شما بین چهار تا پنج بگیر پلیز خرج ارایشگاه و لباست هم باخودت 

یا دوتومن بگیر خرج ارایشگاه و لباس و لوازم با همسرت این دوتومن فقط پولی باشع ک دستت باشه جایی میری گیر نکنی

اگر اجاره خونه میدید البته شرایط فرق میکنه در اون صورت بااین حقوق نمیتونی توقع انچنانی داشته باشی

😂😂شما چجوری پول میگیرید؟

من هر ماه خودم گفتم وظیفته بهم پول بدی، ماهی سه الی چهار تومن ازش میگیرم، حقوقش سی تومنه و هر سال با افزایش حقوق منم خودم خرجیمو بیشتر میکنم😂 البته اوایلش خجالت مبکسیدما، الان دیگه راحت تر پول میگیرم، تاپیگتو دیدم یاد اوایل خودم افتادم بهت حق دادم از الان تو فکر باشی بهتره، چون اگه از اول نخوای باید تا آخر قانع باشی

من هر ماه خودم گفتم وظیفته بهم پول بدی، ماهی سه الی چهار تومن ازش میگیرم، حقوقش سی تومنه و هر سال با ...

مرسی عزیزم اره دقیقا توی عقد درکش کردم یکم خودم اذیت شدم البته حقم میدم بهش ولی از الان می‌خوام سفت و سخت بگیرم 

مرسی عزیزم اره دقیقا توی عقد درکش کردم یکم خودم اذیت شدم البته حقم میدم بهش ولی از الان می‌خوام سفت ...

تورو خدا از اول قانع نباش

هر وقت خرید رفتی دست بذار رو بهترینش، همهیشه برا خودت ارزش قائل باش

اگه چیز ارزون بخری میشه قیمت خودت

مردا نمیدونن 

وقتی چیز گرون بخری فکر میکنن باید همونو بخری عادت میکنن

ارزون هم بخری باز نمیدونن فکر میکنن باید اونو بخرن

پس گرون باش

وگرنه بعدا قبطه میخوری چرا از اول نکردی، عادتش بده به هر چی که میخوای

با زبون هم رامش کن

مثلا چیزای خوب بخر

بگو

اگه من لباس خوب نداشته باشم، یا جایی برم پول پیشم نباشه آبروی تو میره، من میخوام تو کل فامیل سرت بالا باشه

من یه دخترعمو دارم شوهرش خسیسه همونو همیشهمثال میزنم به شوهرم

میگم وای خاک بر سر شوهرش این هیچوقت پول باهاش نیست چه شوهر مضخرفی دارهدهمه جا ابرو شوهرش رفته چون زنش لباسش کهنه س و پول نداره، اینجوری میفهمن اگه زن نپوشه و نداشته باشه از بی عرضگیه مرده

از من بهت نصیحت

سیاااااست یادبگیرخیلیییی به کارت میاد

تورو خدا از اول قانع نباشهر وقت خرید رفتی دست بذار رو بهترینش، همهیشه برا خودت ارزش قائل باشاگه چیز ...

چقدر حرفاتون عالی بود مرسی چشم حتما ممنونم از تایمی که گذاشتی 

میدونی دقیقا این اتفاق توی عقد افتاد من اوایل به حساب خودم خواستم درک کنم چیزی نمی گرفتم بعد عادت کرد به خاطر همین می‌خوام سفت و سخت بگیرم از عروسی مرسی بازم چشم حتما رعایت میکنم حرفهای شما رو

چقدر حرفاتون عالی بود مرسی چشم حتما ممنونم از تایمی که گذاشتی میدونی دقیقا این اتفاق توی عقد افتاد م ...

خواهش میکنم عزیزم ان شالله خوشبخت بشی و در پول و خوشحالی و خوشبختی غلط بزنی، 

بازم میگممممممم مرد روز اول هیچ درکی نداره از خواسته زن

پس هر چی ازاول بخوای همونجور بار میاد

🥰🥰🥰🥰🌹🌹🌹🌹🌹