2777
2789
عنوان

به نظرتون چجوری از شوهرم پول بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 40 پست
توی عقدیم هنوز نه

خو ربطی نداره

دختر خالم هنو عقدم نکردن فقط نشونش کردن پسر ماهی ۸ تمن میزنه به کارتش

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خو ربطی ندارهدختر خالم هنو عقدم نکردن فقط نشونش کردن پسر ماهی ۸ تمن میزنه به کارتش

خوب من وضع مالی بابام خیلی خیلی بهتره از اون میگیرم خود بابام هم گفت تا وقتی عقدی خودم خرجت میکنم ولی اره بعضیا همینجورین

@eearam عزیزم چرا تاپیکت ترکید ؟

نمی‌دونم از دست این نینیسایتی ها امروز رفتن مدرک خواسته و یکم سخت گرفتن ولی پسره گفت برو راهمون جدا غیابی طلاقت میدم خودم برو پی زندگیت الان هم پیش ما هست از چند روز بعد میخواد بره سر کار از الان نمیتونه بره چون یکم گرفته است خیلی حالش بده ولی من فقط آرومش میکنم میگم نگران نباش

@eearam عزیزم چرا تاپیکت ترکید ؟

خداروشکر میکنم خودشم هم نگرانه و اینا ولی باز میگه ناشکری نمیکنم هر چی بهتر که ممکن بود یه عمرم کامل بره حداقل هشت سال بهتر از یه عمره میخواد بره سرکار پیش بابای. من از چند روز دیگه بابام میگه ماهی 15 تومان میدم بهش اونم میگه خرج خودم میشه میتونم زندگیمو بسازم خودم روی پای خودم وای میستم 

نمی‌دونم از دست این نینیسایتی ها امروز رفتن مدرک خواسته و یکم سخت گرفتن ولی پسره گفت برو راهمون جدا ...

آخی عزیزم خیلی دوست داره اگه درباره خودته

من تاپکو نتونستم بخونم تا اومدم بخونم دیدم نی نی سایتی ها ترکوندن مشکلی نیست بعدا به نی نی یار میگم برش گردونه

من نمیدونم اصلا راجب چی بوده تاپیک ولی هر چه که بوده پسره که میگه رو پای خودم وای میستم خودش خیلیه و معلومه دوست داره