2777
2789

هنوزم ازم عصبانی بود

بعد ۱ ساللللل

بااینکه خودش رابطمونو تموم کرد اما خب اتفاقایی برامون افتاده بود که خیلی فراموش کردنش سخت بود

من ازش خواستم اروم بگیره و منو ببخشه و منم میبخشمش

گفت هنوز عکسامو داره...هنوز کادومو استفاده میکنه و پیرهنی که برام خریده بودم هنوز نگه داشته حتی کاغذای کوچیکی که بهش داده بودم

نوشت هنوز بهم فکر میکنه ولی قصدش برگشت نیست.اما اخرش گفت یادش رفته ک من حتی چجوری بودم

بنظرتون چراایناروگفت؟ میشناسمش نمیخواد برگرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلتنگ بوده ولش کن

گفت تو این یسال هرروزشو بهم فکر میکنه...من برگشتم شهرخودم اما اون مونده تو شهری که دانشگاه میرفتیم...خبردارم ازش وارد رابطه نشده دیگه .گفت دیگه اصلا وسط شهر نمیره ک خاطراتمون یادش نیاد

من یه شب رفتم تلگرام دیدم از این استیکرای خوش آمدگویی فرستاده بعد هم سریع پاک کرد. دستش خورده بود. فهمیدم هنوز پروفایلم رو چک میکنه. حس گندیه. این که تو داری زندگیت رو میکنی ولی یکی یه جایی از کره زمین هنوز داره به تو فکر میکنه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش