2777
2789
من هفته پیش این کارو کردم چندمی ؟

کنکوری

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
رو مخ ترین آدم ایران کاظمهههه😭😭واقعا خیلی استرس میگیرممم

اون موقع یه پسر لاغر سیاه زشت بود که اصلا تو دانشگاه تحویلش نمیگرفتن ، با سرمایه ای که داشت این دم و دستگاه رو جور کرد جزء اولین ها بود تو ایران بخاطر همین‌حسابس ترکوند اون موقع خیلییییییییی گرون بود آزموناش 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خداروشکر کن حداقل هزینه قلمچی رفتنو داری😂 از فرصتات بیشترین استفاده کن یدیقشو از دست نده

بورسیه م😂😂ولی هزینشو داشتیم خدایی 

اشناهامون قلم چی کار می‌کنه هرساله سهمیه داره چند نفرو خودش بدون مدرک و اینا بورسیه کنه 

کساییم که واقعا شرایط بورسیه داشته باشن مدارکو ببرن خیلی راحت بورسیه میشن

منم همینطور خیلی شل گرفتم امسال خیلی زرنگ بودم پارسال🤦🤦🤦🤦

من پشت کنکوریم😂 جمع بندی خوبی داشته باش 

من هنوز آزمون جمع بندی ندادم چون میخوام تا چند روز دیگه فقط مرور کنم بعد ازمونارو پشت سر هم بدم

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

بیشتر ببینید
اون موقع یه پسر لاغر سیاه زشت بود که اصلا تو دانشگاه تحویلش نمیگرفتن ، با سرمایه ای که داشت این دم و ...

ارع چون جز اولین ها بود ترکوند🤦🤦حالاشو برو ببین شده بزرگترین مافیای کنکور🤦البته آموزش و پرورش هم خیلی تحویلش میگیره 

شهر تا شهر فرق می‌کنه ولی شهر ما هفت و نیم میلیون

کدوم شهری؟

بیشتر ببینید
من پشت کنکوریم😂 جمع بندی خوبی داشته باش من هنوز آزمون جمع بندی ندادم چون میخوام تا چند روز دیگه فقط ...

اها آره می‌خوام خیلی جدی شروع کنم دیگه بسه هرچی سسخل بازی در آوردم😂🤦💔موفق باشییی عزیزممم❤️