2777
2789
یاد ۱۱ سال پیش انداختیمصبح جمعه هامو گند میزدم نمیخوندمشم الکی روزم خراب میشد اخرشم رفتم دانشگاه ازا ...

🤣🤣ایییی حداقل میرفتی بیرون 

باز خوبه دیگه تموم شد اون دوران سمممم

خوشبحالت😍عشق و حال کناااا همینکه دغدغه اینو نداری به بودجه بندی آزمون برسی ده هیچ میزنی جلو😂

خودم نیستم دخترمه. زمان ما قلمچی اینا نبود فقط یه کتاب رزمندگان بود که از مدرسه امانت می گرفتیم 😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودم نیستم دخترمه. زمان ما قلمچی اینا نبود فقط یه کتاب رزمندگان بود که از مدرسه امانت می گرفتیم 😁

😂😂🥲بخدا دوران خودتون خوب بود

دنیا قشنگ ،مردم ساده  ،کتاب و آزمون و اینا هیچ نبود،کنکور آسون🥲فضای مجازی نبود 

عزیز دلممم🫂منم مثل تو هم این اواخر دیگه ...ولی چرا المپیاد شرکت کردی ؟دوازهم نباید المپیاد شرکت میک ...

من یازدهمم

عشق شیمی رو داشتم و دارم از کلاس هشتم کلاس های المپیاد  می رفتم دیگه ادامه دادمش

من مامانم خیلی پیگیره همه جا از کلاس چهارم دبستان ثبت نامم می‌کرد 😅