2777
2789
عنوان

برای سحری خواب موندم سردردمو چطوری بهتر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 29 پست
به این راحتی نمیشه نگرفت، وگرنه که سردرد چیز عادی هست. مگه اینکه دکتر تشخیص بده و مشکل حادی باشهاستا ...

اره منم نمی‌خوام بخاطر یه دلیل الکی روزمو بشکنم

لطفا تو ختم و چله سوره قدر منو همراهی کنید بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

بیشتر ببینید
همین الان معدمم یکم درد میکنه حتی 😅

نمیدونم چی بگم الان ی چیزی بگم میپرن به ادم 

ولی خدا هم راضی نیست خودتو اذیت کنی درصورتی که بران ضرر داره نگیر 

منه بدبخت که پریودم نشدم کامل گرفتم هر چن داین وسطا معدم خیلی درد میگرفت 

یک صلوات برام میفرستی ؟مرسی قشنگم🫀مجبور به ادامه دادن 🙃 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه بو کردن مشکلی نداره سرکه رو بو کن

فکر نمیکنم باعث باطل شدن روزه بشه بو کردن سرکه نمیدونم دقیق

لطفا تو ختم و چله سوره قدر منو همراهی کنید بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

بیشتر ببینید
اره منم نمی‌خوام بخاطر یه دلیل الکی روزمو بشکنم

آخه اصلا نمیشه

روزه رو تو شرایطی میشه شکست که مشکل جدی داشته باشه و پزشک متخصص تشخیص بده که برای بدن ضرر داره (منظور از ضرر هم سردرد و اینها نیست، آسیب هست)

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
نمیدونم چی بگم الان ی چیزی بگم میپرن به ادم ولی خدا هم راضی نیست خودتو اذیت کنی درصورتی که بران ضرر ...

من چند روز پیش که کارم به سرم زدن کشید نگرفتم و اون چند روزی که عادت ماهیانه داشتم بقیه رو گرفتم این سه روز باقی مونده رو هم اگه بگیرم واقعا خوب میشه

بیشتر ببینید
فکر نمیکنم باعث باطل شدن روزه بشه بو کردن سرکه نمیدونم دقیق

نمیدونم گل من از مشائل مذهبی سردرنمیارم ولی بابام همیشه وقتی سردردم میگه بو کنم اولش فکر میکردم شاید چرت و پرت باشه ولی انقد بو مردم دیدم نع واقعن جواب میده

نمیدونم گل من از مشائل مذهبی سردرنمیارم ولی بابام همیشه وقتی سردردم میگه بو کنم اولش فکر میکردم شاید ...

مرسی بابت راهنماییت حتما انجام میدم

بیشتر ببینید
من چند روز پیش که کارم به سرم زدن کشید نگرفتم و اون چند روزی که عادت ماهیانه داشتم بقیه رو گرفتم این ...

انشاالله خدا خودش کمک کنه 

منکه این ماه داغون شدم خیلی وزن کم کردم 

نمیدونم چی بگم الان ی چیزی بگم میپرن به ادم ولی خدا هم راضی نیست خودتو اذیت کنی درصورتی که بران ضرر ...

کسی بهتون نپرید، خیلی منطقی جواب دادیم

به نظرم چنین چیزی نگید به هیچ کس، یه موقع طرف قبول میکنه گناهش میوفته گردنتون

شکستن روزه کار راحتی نیست شرایط خاص داره که اونم پزشک متخصص تشخیص میده بالا هم گفتم.

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
انشاالله خدا خودش کمک کنه منکه این ماه داغون شدم خیلی وزن کم کردم

انشاالله سعی کن افطار و سحر پروتئین بیشتر مصرف کنی که بدنت دچار ضعف نشه

بیشتر ببینید
کسی بهتون نپرید، خیلی منطقی جواب دادیمبه نظرم چنین چیزی نگید به هیچ کس، یه موقع طرف قبول میکنه گناهش ...

من منظورم شما نبودید چرا به خودتو میگیرید 

من نظرمو گفتم 

گفتم اگه حالتون بد میشه نگیرید 

که این با تون چیزی که من باور دارم اوکیه 

وقتی ادم اذیت میشه هیچ دلیلی نداره بخاد بگیره خدا خودشم به اذیت کردن راضی نیست

من منظورم شما نبودید چرا به خودتو میگیرید من نظرمو گفتم گفتم اگه حالتون بد میشه نگیرید که این با تون ...

خواهر من، ما متخصص این علم نیستیم. بنابراین نمیتونیم حکم بدیم

این چیزی که شما میگید رو احکام رد میکنه

چون روزه عموما یه کم سختی داره

سردرد ممکنه پیش بیاد بر اثر کم آبی، طبیعیه

به خصوص برای مایی که سبک زندگی و تغذیه و خواب و... هم درست نیست

شکستن روزه واجب تحت شرایط خاص امکان پذیره نه تخت شرایطی که آدم صرفا اذیت بشه

اینم باید پزشک متخصص ببینه، تشخیص بده که واقعا ضرر و آسیب داره (آسیب با ناراحتی فرق داره) 

حکمش اینه

بیشتر ببینید
خواهر من، ما متخصص این علم نیستیم. بنابراین نمیتونیم حکم بدیماین چیزی که شما میگید رو احکام رد میکنه ...

حرف شمااز نظر دینی درسته عزیزم

ولی من نظرمو گفتم