2777
2789

ولی نمیگه 

هیچ جوره هم نمیشه از دهنش کشید بیرون یا من بلد نیستم 

اه

پوکر بودن تو خونمه😐احمق تر از احمقی ک هی دچار کارای احمقانه میشه ولا ذله شدم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعی ان؟

من ج بدم؟

نمیدونم واقعین یا ن 

ولی هرموقع حسم خوب باشه انگار برام واقعی درمیاد 

راجع ب حس طرفم حدودا ۱۰ تا فا ل گرفتم همه یکی دراومده🤣حتی راجع ب شخصیتش میپرسم حدودا درست درمیاد

من ج بدم؟نمیدونم واقعین یا ن ولی هرموقع حسم خوب باشه انگار برام واقعی درمیاد راجع ب حس طرفم حدودا ۱۰ ...

اره بگودو

والا شانسیه بستگی به ف ا ل گیر داره ولی یه گاهی وقتا از رفتار طرف هم آدم حالیش میشه اگه تو رابطه ای ...

رفتاراش ک نشون میده ولییی اصلا زبونی نمیگه

رفتاراش ک نشون میده ولییی اصلا زبونی نمیگه

خب مشخصه پس خودتو اذیت نکن ولی اگر خیلی کنجکاو بودی ف ا ل بگیر من یه بار عکس طرفو نشون دادم البته اسم مادرشم مبدونستم خیلی چیزا برام روشن شد و گذاشتمش کنار 

خب مشخصه پس خودتو اذیت نکن ولی اگر خیلی کنجکاو بودی ف ا ل بگیر من یه بار عکس طرفو نشون دادم البته اس ...

من مطمئن نیستم همش میگم ممکنه حسم اشتباه باشه