2777
2789
عنوان

ینی هنوز فرصت دارم زندگیمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 44 پست
خاله یا دایی و عمو و... رو ندارین که بتونین مشورت بگیرین؟حتما با فامیل و اطرافیان در میون بزارین که ...

اونا خودشون کنار کشیدن داییم چندبار بهش تذکر داده سریع با اونم قهر میکنه راهش نمیده تو خونه 

میگ خونه نیستیم 

یا ب ی دایی دیگم گفتم اون بهم حق داد مامانمو نصیحت کرد بعد مامانم پشت سرم بهش گفته این دختره رو ول کنم میاد هووی دخترت میشه چشمش دنبال فلانیه در حالیکه من اصلا کاری ب پسرداییم ندارم(دخترعمو پسرعمو هستن با زنش)

عین داداشمه 

بهم تهمت زد داییم خواست کتکم بزنه هولم داد نزدیک بود سرم ب میز آیینه بخوره 

بابام زنده بود اینا جرات نداشتن همچی کاری کنن 😭

چرا قانونی اقدام نمیکنی شما با یک وکیل مشورت کن ایشون داره سوءاستفاده میکنه

گفتم گفت اول فرار کن برو شهر دیگ وکیلم گفت برو تهران بعد بمن وکالت بده انحصار وراثت کنم آخه اونم میدونه الان زیردست مامانمم آب نون و همچی روم قطع میکنه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتم گفت اول فرار کن برو شهر دیگ وکیلم گفت برو تهران بعد بمن وکالت بده انحصار وراثت کنم آخه اونم مید ...

خب چرا اینکارو نمیکنی دختر خوب باید ازش بکنی اموالت هم بگیری صاحب اختیار زندگیتی و تمام

ای بابا خدا خودش به دلش بندازه بهترین تصمیم رو بگیره برات شاید میترسع برات یا دل نمیکنه ازت کسیو بیا ...

ن خواهر برادر مجرد دارم داداشم ۲۸دخواهرم ۴۲ اونا پیششن التماس کردم دست از سرم برداره نمیزاره 

جهازم ازش نمیخام بازم ول کن نیست تا الان بخاطر آبروریزی نشه موندم دی‌گ نمیتونم علنی گفته حق ازدواج نداری حوصله ندارم یکی بیاری تو خونمون

اونا خودشون کنار کشیدن داییم چندبار بهش تذکر داده سریع با اونم قهر میکنه راهش نمیده تو خونه میگ خونه ...

فامیل پدرت چطور اونا رو میشناسی؟ 

کسی از فامیلات هستن بتونی پیششون بمونی؟ 

اگه لیسانس داری برای فوق برو کنکور بده برو یه شهر دیگه خوابگاه بگیر چون مجردی هم میتونی از پول بیمه بابات استفاده کنی میشه یه منبع درامد ناچیز برات

خب چرا اینکارو نمیکنی دختر خوب باید ازش بکنی اموالت هم بگیری صاحب اختیار زندگیتی و تمام

هیشکی رو اونجا نمیشناسم 

میترسم 

سالهاست مارو از همه ترسونده فک میکنم اگ برم مستقل بشم حتما میمیرم 😭

فامیل پدرت چطور اونا رو میشناسی؟ کسی از فامیلات هستن بتونی پیششون بمونی؟ اگه لیسانس داری برای فوق بر ...

بابام بیمه نداشت 

ارشد زدم شهر دیگ دوروز تو هفته گفت ارزش نداره بری خوابگاه صبح باید میرفتم شب برمیگشتم 

الان ارشدم تموم شده بازم اسیرم

هیشکی رو اونجا نمیشناسم میترسم سالهاست مارو از همه ترسونده فک میکنم اگ برم مستقل بشم حتما میمیرم 😭

عزیزدلمممم یه پانسیون خوب بگیر کلی دوست پیدا میکنی از چی بترسی بچه که نیستی زود کارات انجام میشه بعدش مستقل میشی کار میکنی و این روزا فراموش میشن

فامیل پدرت چطور اونا رو میشناسی؟ کسی از فامیلات هستن بتونی پیششون بمونی؟ اگه لیسانس داری برای فوق بر ...

اونا شهر دیگن 

بابام مال شهر دیگ بود از زمان فوتش با اونا قطع رابطه کرده دعوا راه انداخت اونام باما قهرن 

فقط عموم چندسال پیش بهم گفت مادرت بد زنیه

عزیزدلمممم یه پانسیون خوب بگیر کلی دوست پیدا میکنی از چی بترسی بچه که نیستی زود کارات انجام میشه بعد ...

یبار گفت اگ بری خودم نفر اول ب همه میگم شب با کسی خوابیدی 

دقیقا همین جمله رو گفت بهم

پارسال گفت اگ بری ب همه میگم سرم کلاه گذاشتی رفتی بیفتن دنبالت 

مشاور گفت فرار کن آدرست ب هیشکی حتی دوستت نده مامانت میره با اشک تمساح ریختن ازش آدرس میگیره دوباره آوار میشه رو سرت 

یبار رفتم آدرس گیر آورد مامور ریختن تو خونه بعد فهمیدم بهشون گفته دخترم خودکشی کرده الکی 

آشوبگر و جنجال ب پا میکنه از قدیم همینجوری بود بابام ب ۵۰نرسید سکته فلبی کرد از دستش

بگو نمیارمش اینجا

یبار گفت دیگ 

گفت راهشون نمیدم برو تو خیابون مراسم خواستگاری بگیر 

پسره خ خوب بود مهربون پولدار آروم 

حسادت کرد بعد ۸ماه فهمیدم ازمن ب اون دروغ گفته از اون بمن 

واسم قسم جون پدرمادرش خورد گفت ب خدا من اینایی ک مامانت گفته رو نگفتم تهمت داره میزنه 

من با چ رویی ازدواج کنم هرکی نرمال هست میاد پشیمون میشه

یبار گفت اگ بری خودم نفر اول ب همه میگم شب با کسی خوابیدی دقیقا همین جمله رو گفت بهمپارسال گفت اگ بر ...

دختر جون اینا رو میدونی و بازم حرفایی که به بقیه میزنه برات مهمه؟؟؟ بزار هرچی میخواد بگه چه اهمیتی داره فقط باید وکیلت بدونه و از اون مادر هم شکایت کنه فقط با یه برنامه حسابی ناپدید شو و بسپار به وکیلت و لزوما دوتا وکیل بگیر