2777
2789
عنوان

چرت باید همچین حرفی رو بهم بزنه😔😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه این خیلی مرد خوبیه، خیلی باهاش راحتیم و بگو بخند داریم ولی انتظار این نداشتم ولی خب با کار دیشبم ...

ببین رفتم تاپیکت خوندم بنظرم واکنشت دیگه خیلییییی زیادی بود آخه هرچقدرم که تو گریت بگیره نباید تو جمع گریه کنی بعدشم اون بنده خدا خیر تورو میخواسته درمورد اونیکی شوهر خالتم بخوام نظر بدم اینه که خودتم گفتی باهاشون بگو بخند دارید پس طبیعیه باهات شوخی کنه

خیلی واکنشت تند و بد بود ولی اشکال نداره برات درس میشه که بتونی توی جمع خانومانه و مودب رفتار کنی و احساساتتو بروز ندی

ببین رفتم تاپیکت خوندم بنظرم واکنشت دیگه خیلییییی زیادی بود آخه هرچقدرم که تو گریت بگیره نباید تو جم ...

بعد همون شوهر خالم که باهاش بحثم شد حینی که داشتم میرفتم و اون حرفارو زدم داشت میگفت برای دانش آموز کنکوری این رفتار طبیعیه و اینا پیام معذرت خواهی هم فرستادم براش... 

میدونم خیلی زشت بود میدونم غرورمو له کردم از دیشبم گریه میکنم و سرزنش میکنم خودمو ولی واقعا دست خودم نیست همیشه تو همچین بحثهایی گریم میگیره خصوصا اگه راجب کنکور باشه🥲🥲🥲

بعد همون شوهر خالم که باهاش بحثم شد حینی که داشتم میرفتم و اون حرفارو زدم داشت میگفت برای دانش آموز ...

قضاوتی راجب شوهر خالت نمیکنم 

چون زمانی که آدم کنکور میخواد بده فامیل خیلی فشار میارن و رو مخ آدم میرن

اما شما گلم رفتارت به عنوان یه دختر هیجده ساله خیلی بچگانس

اینکه به بزرگتر از خودت بگی اصلا دلم خواست فلان کارو کردم اونم با گریه و صدای بلند

خیلی زشته 

خودتو کنترل کن بابت این موضوع 

پیش تراپیست برو

کمکت میکنه این گریه کردن توی جمع رو کنترل کنی

خیلی خیلی لوسی واقعا 😐 با توجه به تاپیکات

یکم سنت بره بالاتر میگی من واقعا برا این حرفای بی ارزش انقدر خودخوری کردم؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
قضاوتی راجب شوهر خالت نمیکنم چون زمانی که آدم کنکور میخواد بده فامیل خیلی فشار میارن و رو مخ آدم میر ...

دارم کم کم رو خودم کار میکنم امیدوارم این اخلاق چرتم از بین بره واقعا نابودم کرده از همه لحاظ

لوس نیستم، بابت اینکه دهنم بدموقع باز شد خودخوری کردم

اتفاقا مصداق بارز لوسی...

وسط جمع یهو میزنی زیر گریه بد صحبت میکنی ، یه شوخی ساده باهات میشه کلی بهش فکر میکنی...

به جای این افکار بشین درستو بخون

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید
اتفاقا مصداق بارز لوسی...وسط جمع یهو میزنی زیر گریه بد صحبت میکنی ، یه شوخی ساده باهات میشه کلی بهش ...

اگه توهم اونقدر تحت فشار بودی شاید همینکارو میکردی،

راجب اون شوخیم صرفا چون ذهنمو درگیر کرده بود اینجا تاپیک زدم