2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه چیزی میگم نخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 74 پست
دارم تصور میکنم از اون زیر چ جوری تایپک زدی

به سختی😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورت بگردم، چقد شما مهربونید🥲🫂

خدانکنه عزیزم سلامت باشی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مرخصی بگیرهشغلش چیه

تو شرکت کار میکنه

حتما داره فکر میکنه چه بالش گرم ونرمی بذار بیشتر بخوابم

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید
بیدارش کن الان باید اماده شه بره سرکار ....جابجا شو اگه بیدار شد بگو دیدم ساعت نزدیکه که 7شه گفتم دو ...

آخه قبلش بلند شد گوشیش رو چک کرد فکر کنم کاری کرد گوشیش دیرتر زنگ بخوره بیدار بشه

حتما داره فکر میکنه چه بالش گرم ونرمی بذار بیشتر بخوابم

خدانکنه😵‍💫

همچنین شما، خیلی دوست داشتنی هستین🥲

قربونت عزیزدلم😍

آخه قبلش بلند شد گوشیش رو چک کرد فکر کنم کاری کرد گوشیش دیرتر زنگ بخوره بیدار بشه

عزیزم پس صبر کن تا بیدار شه .....بازم خوبه که ایقدر دوستش داری این خودش یه برگ برنده واسه دوتا تون هست

یواش یواش بیدارش کن بره😂💗

آخه اصلا نخوابیده

عزیزم پس صبر کن تا بیدار شه .....بازم خوبه که ایقدر دوستش داری این خودش یه برگ برنده واسه دوتا تون ه ...

عزیزم ممنونم از محبتت شما لطف دارید