2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه چیزی میگم نخندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 74 پست

همیشه حواست باشه در زندگی یه اصل هست به نام اطاق خواب

هرگز اطاق خوابتو جایی پهن نکن و از کسی هم نپرس

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه حواست باشه در زندگی یه اصل هست به نام اطاق خوابهرگز اطاق خوابتو جایی پهن نکن و از کسی هم نپرس

آخه فکر نمیکنم این یه موضوع خصوصی باشه

درسته مربوط به خوابه ولی خصوصی نیست😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
آخه فکر نمیکنم این یه موضوع خصوصی باشهدرسته مربوط به خوابه ولی خصوصی نیست😅

هر چیزی که ممکنه با تعریف کردنت کسی دلش بخواد و یا از همسرش زده بشه میشه اطاق خوابی ، اونوقت زندگیت بی برکت میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
هر چیزی که ممکنه با تعریف کردنت کسی دلش بخواد و یا از همسرش زده بشه میشه اطاق خوابی ، اونوقت زندگیت ...

یعنی اینکه دست و پای همسرم تو خواب رو منه رو ممکن کسی بخواد؟؟؟؟؟؟یا زده بشه از همسرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وای😵

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
یعنی اینکه دست و پای همسرم تو خواب رو منه رو ممکن کسی بخواد؟؟؟؟؟؟یا زده بشه از همسرش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

باور کن عین واقعیته

مراقب دل مادر پسرها و دخترها و همسر مردها باش

خیلی چیزا میتونه دل بشکنه و خیلیا میگن به ما چه اونا مراقب زندگیشون باشن

بیشتر ببینید
باور کن عین واقعیتهمراقب دل مادر پسرها و دخترها و همسر مردها باشخیلی چیزا میتونه دل بشکنه و خیلیا می ...

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم درک کنم

اگه باعث ناراحتی شما شدم ببخشید

خدانگهدار🙏

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم درک کنماگه باعث ناراحتی شما شدم ببخشیدخدانگهدار🙏

من برا چی باید ناراحت بشم

مگه چیکارم کردی

استانه تحمل من اصلا سقف نداره و نامحدوده

اینجا بچه های مردم زیادن مدیونی داره

اگه خواسی درخواست بده تا بیشتر بگم

بیشتر ببینید
من برا چی باید ناراحت بشممگه چیکارم کردیاستانه تحمل من اصلا سقف نداره و نامحدودهاینجا بچه های مردم ز ...

خیلی ممنونم از لطف تون

خداروشکر که ناراحت نشدید

خیلی ممنونم از لطف تونخداروشکر که ناراحت نشدید

عید سال نو و فطرت مبارک باشه

ان شاالله همیشه شاد و خوشحال و خوشبخت باشی

به سلامت و به امید خدا

بیشتر ببینید
عید سال نو و فطرت مبارک باشهان شاالله همیشه شاد و خوشحال و خوشبخت باشیبه سلامت و به امید خدا

خیلی ممنونم

و همچنین بر شما مبارک باد

چطوری تو این وضعیت تاپیک زدی؟

آخه دستهام آزاد بود

حالا بیدار شد

بعد از چند دقیقه خودش جابه جاشد