2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره ذهنم مشغوله بابت پسری که یک هفته باهاش دوست بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 61 پست
رابطه جن.سی ک نداشتی مگه ن؟

متاسفانه چرا 

برای اولین بار توعمرم اشتباه کردم 

من داداشم فوت کرد ی ذره بدی خوردم نیاز داشتم ب یکی ک باشه من میدونم لاشی بودش ولی نمیدونم 

چراااا قبول کردم 

✍️(من می‌خوام ازصفرشروع کنم میخام چندسال دیگه که هنوز تو نی نی سایت هستم تاپیک موفقیتمو بذارم )🫶میدونی فکر کردن به آرزوهات ورسیدن بهشون خیلی خوبه ولی وقتی  برای رسیدنش فقط حرص میخوری ومیگی من دارم تلاش میکنم ولی هیچ کاری نمیکنی قطعا بهش نمیرسی می‌دونم سخته پول نداری که خیلی راحت به خواسته های دلت برسی و زود مستقل شی ولی کلی آدم هستن بدون پولم شدن یه آدم موفق تو نگاه به زندگی خودت نکن آره تو زندگی سختی داری میدونم ولی میتونی به زندگی بقیه هم نگاه کنی باوجود این همه سختی بازم موفق هستن تو پدر مادرت سالمن زندن پیشِت هستن آبجیتو داری تو خونه ای که داری زندگی می‌کنی آرامش داری تا حدودی میدونم بعضی وقتها عصبانی میشی و ازکوره درمیری چون اونا درکت نمیکنن و به خواسته هات توجه نمیکنن وکوچیکت میپندارن ولی باوجود اینهمه سختی که پشت سر داری باید قوی باشی باید صبح زود بیدارشی باید برنامه ریزی کنی باید پول جمع کنی تو اولین آدم نیستی که ازصفر میخوای شروع کنی حتما آخرین نفرهم نیستی فقط باید خودتو دوست داشته باشی می‌دونی 😂اگر ۲۴ساعت همش سرت تو گوشی نباشه و فقط در روز پنج ساعت تو گوشی باشی میزان موفقیت بیشتره این گوشی لامصبو ترک کن و درست استفاده کن🧟‍♀️🤦🏻‍♀️
بیشتر ببینید
خب میخام آرامش نداشته باشه میخام اذیتش کنم ولی نمیدونم چجوری

میخای اذیتش کنی که چی؟ بیشتر خودت داغون میشی ازش بکش بیرون ریختشو نبینی دیگه از زندگیت کامل شوتش کن 

رو خودت تمرکز کن 

اون  رو اذیت کنی ک چیزی عوض نمیشه

حاضرم قسم بخورم ک خدا خودش میزنه ب کمرش

کاربری دوستمه . و الان برای منهه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی همیشه ازت درخواست رابطه میکرد؟خداروشکر ولش کردی رفت این کشافط بخاطر هوس وارد رابطه شد بخدا عجب ا ...

همیشه همیشه 

ی ذزه از احساس نمیفهمیدخب همین 

همچین بی وجودی من چرا باهتش بودم من اعتقاد دارم 

ب اینکه هر چیزی حتی ی بوس ساده باشوهرم باشه 

ولی چرا الان تو این وضعیتم 

✍️(من می‌خوام ازصفرشروع کنم میخام چندسال دیگه که هنوز تو نی نی سایت هستم تاپیک موفقیتمو بذارم )🫶میدونی فکر کردن به آرزوهات ورسیدن بهشون خیلی خوبه ولی وقتی  برای رسیدنش فقط حرص میخوری ومیگی من دارم تلاش میکنم ولی هیچ کاری نمیکنی قطعا بهش نمیرسی می‌دونم سخته پول نداری که خیلی راحت به خواسته های دلت برسی و زود مستقل شی ولی کلی آدم هستن بدون پولم شدن یه آدم موفق تو نگاه به زندگی خودت نکن آره تو زندگی سختی داری میدونم ولی میتونی به زندگی بقیه هم نگاه کنی باوجود این همه سختی بازم موفق هستن تو پدر مادرت سالمن زندن پیشِت هستن آبجیتو داری تو خونه ای که داری زندگی می‌کنی آرامش داری تا حدودی میدونم بعضی وقتها عصبانی میشی و ازکوره درمیری چون اونا درکت نمیکنن و به خواسته هات توجه نمیکنن وکوچیکت میپندارن ولی باوجود اینهمه سختی که پشت سر داری باید قوی باشی باید صبح زود بیدارشی باید برنامه ریزی کنی باید پول جمع کنی تو اولین آدم نیستی که ازصفر میخوای شروع کنی حتما آخرین نفرهم نیستی فقط باید خودتو دوست داشته باشی می‌دونی 😂اگر ۲۴ساعت همش سرت تو گوشی نباشه و فقط در روز پنج ساعت تو گوشی باشی میزان موفقیت بیشتره این گوشی لامصبو ترک کن و درست استفاده کن🧟‍♀️🤦🏻‍♀️
بیشتر ببینید
متاسفانه چرا برای اولین بار توعمرم اشتباه کردم من داداشم فوت کرد ی ذره بدی خوردم نیاز داشتم ب یکی ک ...

ای بابا 

چن سالته عزیزم.

خیلی کارت اشتباه بوده، ولی دیگه شده دیگه، ناراحت شدم واست 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
بیشتر ببینید
میخای اذیتش کنی که چی؟ بیشتر خودت داغون میشی ازش بکش بیرون ریختشو نبینی دیگه از زندگیت کامل شوتش کن ...

قطعا تو شرایط خوبی بودم همچین غلطی نمیکردم 

ولی حس انتقام دارم 

خیلی بده

بخای ب یکی پناه ببری که یادت بره چ اتفاقی برات افتاده بعد همچین بی وجودی باسه

بیشتر ببینید
همیشه همیشه ی ذزه از احساس نمیفهمیدخب همین همچین بی وجودی من چرا باهتش بودم من اعتقاد دارم ب اینکه ه ...

چون تو ساده بودی عزیزم اونم ی زبون باز ماهر بوده 

تو م شرایط روحی خوبی نداشتی و از لحاظ روحی ضعیف شده بودی ی همدم میخواستی ی همدل 

اما این کصافط هول بی همه چیز امیدوارم خدا ازش نگذره

توم دیگه خودتو سرزنش نکن  فکر اذیت کردنش زو از سرت بکن بیرون چون فایده نداره بیشتر درگیر میشی روانت بدتر بهم میریزه  فقط با گذر زمان یا تراپیست و مشاوره این مشکل رو حل کن و برگرد اعتقادات ب خدا رو قویتر کن

ای بابا چن سالته عزیزم.خیلی کارت اشتباه بوده، ولی دیگه شده دیگه، ناراحت شدم واست

سن کمی ندارم بیست وشش میشم اردیبهشت 

ولی خب انگاری میخاستم یادم بره چ اتفاقی افتاده میخاستم از زندگی از اتفاقی ک افتاده فاصله بگیرم ولی چ فاصله گرفتنی 

گذاشتم ی پسر ازم سواستفاده کنه

بیشتر ببینید
قطعا تو شرایط خوبی بودم همچین غلطی نمیکردم ولی حس انتقام دارم خیلی بدهبخای ب یکی پناه ببری که یادت ب ...

تو امضات نوشتی میحای از صفر شروع کنی دوباره از صفر شروع کن من درکت میکنم بخوای ازش انتقام بگیری ولی باور کن تهش هیچی نیست چه انتقامی اخه اون آدم اصن ارزش نداره بخوای بهش فک کنی اون رو بسپار ب خدا فقط  دیر یا زود تقاصش رو پس میده

قبول کن اشتباه از خودت  بوده

میگی از اول رابطه میخواسته اون خودشو با حرفاش از اول بهت معرفی کرد ولی تو رفتی جلو

حالا انتقام چیو بگیری این وسط؟ 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

اول از همه خودتو سرزنش نکن،گذشته ها گذشته دیگه یادآوری نکن

یه صحبت کوچیک با خدا داشته باش و از خودش کمک بخواه❤️مطمئن باش خدا حرفاتو میشنوه و دستت رو میگیره

الان عذاب وجدان داری طبیعیه،لطفا با خودت مهربون باش چون فقط خودت میتونی خودتو آروم کنی.

چون یه بحران روحی رو پشت سر گذاشتی واقعا راهی جز انابت و رفتن به سوی خدا نمیبینم که بهت معرفی کنم.

من خودم امروز نشستم کلی گریه کردم بس که حالم بد بود،کلی با خدا صحبت کردم حالم خوب شد

سن کمی ندارم بیست وشش میشم اردیبهشت ولی خب انگاری میخاستم یادم بره چ اتفاقی افتاده میخاستم از زندگی ...

اینو بدون هیچ‌کس توی لحظات سخت نمی‌تونه قضاوتت کنه، حتی خودت. آدم وقتی درد داره، ممکنه تصمیم‌هایی بگیره که بعداً براش سخت باشه، ولی این به این معنی نیست که تو آدم بدی هستی یا ارزش خودتو از دست دادی. تو هنوز همون آدم قوی و باارزشی. گذشته رو نمی‌شه تغییر داد، ولی می‌شه ازش یاد گرفت و جلو رفت. به جای سرزنش خودت، به این فکر کن که چطور می‌تونی از این تجربه بلند بشی و برای خودت ارزش قائل بشی. تو لایق یه زندگی آروم و بااحترام هستی، پس خودتو ببخش و به آینده فکر کن.

سن کمی ندارم بیست وشش میشم اردیبهشت ولی خب انگاری میخاستم یادم بره چ اتفاقی افتاده میخاستم از زندگی ...

چقد کثافت بوده از کسی ک داداشش رو از دست داده ب این راختی سواستفادع کرده. یه لحظه با خودش نگفته این الان غصه داره یه غصه دیگه براش اضاف نکنم

بیخیالش شو بسپارش ب خدا، 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
بیشتر ببینید
تو امضات نوشتی میحای از صفر شروع کنی دوباره از صفر شروع کن من درکت میکنم بخوای ازش انتقام بگیری ولی ...

من داداشمو ۲۶مهر از دست دادم نتونستم هضم کنم اینو ک بدتر شدم 

از این ور هی عذاب وجدان دارم ک چرا اینکارو کردم قطعا من خرابم هی میگم 

تو اینجوری هستی 

و پیش خدا روسیام از اینور میگم قرار نیست آینده خوبی داشته باشم با پسری خوبی باشم چون من خودم خوب نبودم پس همچین چیزی برای خودم پیش نمیاد

بیشتر ببینید