2777
2789
عنوان

رسیدن به کمال یعنی چه🤔🙄

183 بازدید | 19 پست

یعنی هدف از خلقت انسان رسیدن به کماله 

کسی هست قشنگ توضیح بده 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید

این مبحث خیلی نیاز به مطالعه داره 

و باید از کسی بپرسی که خودش این مسیرو رفته 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشتر ببینید

هدف خلقت تا جایی که می‌دونم قرب الهیه ینی نزدیک شدن به خدا

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کمال در اینجا به معنای رسیدن به بالاترین حد رشد و تعالی انسانی است، هم در بُعد فردی و هم در بُعد معنوی. وقتی می‌گویند هدف از خلقت انسان رسیدن به کمال، یعنی انسان باید ظرفیت‌های درونی خود را شکوفا کند و به والاترین سطح از آگاهی، اخلاق، معرفت و نزدیکی به خدا دست یابد.

ابعاد مختلف کمال:

1. کمال اخلاقی: پرورش فضایل اخلاقی مانند صداقت، مهربانی، عدالت و بردباری.

2. کمال عقلی و علمی: کسب دانش و فهم عمیق‌تر از حقیقت هستی.

3. کمال معنوی و عرفانی: شناخت خداوند، تقرب به او و تهذیب نفس.

4. کمال اجتماعی: کمک به دیگران، گسترش خیر و عدالت در جامعه.

در نگاه دینی، کمال نهایی انسان رسیدن به قرب الهی است، یعنی جایی که فرد از نظر روحی و معنوی چنان رشد می‌کند که به خداوند نزدیک می‌شود و زندگی او سرشار از معنا، عشق و آرامش حقیقی می‌گردد.

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

یعنی یکی شدن با خدا . یعنی کسی رو نبینی جز خدا. خودت رو دیگه نمی‌بینی فقط خدا رو میبینی

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

خدا چون بهترین بود بهترین رو میخواست از روح خودش در انسان دمید. کمال یعنی برسی به خدا. بشی جانشین خدا روی زمین. اونقدر امانت الهی رو تقویت کنی تا نهایت هرچیزی رو به دست بیاری

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
بیشتر ببینید

رسیدن به کمال رسیدن به خود خداست 

ما وجود و روحمون از خود خداست 

جفت حقیقی مون خود خداست 

تا بهش نرسیم آروم و قرار  نمیابیم

هرچیزی که خدا باشه فقط آروممون میکنه 

حالا ببین چیها معنی خود خدارو میدن

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید

خدا تو‌قران میگه:« ما آسمان و زمين و آنچه را در ميان آنهاست( که قطعا انسان رو هم شامل میشه) براي بازي نيافريديم.»

پس حتما هدف بالاتر و والاتری داشته

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
یعنی یکی شدن با خدا . یعنی کسی رو نبینی جز خدا. خودت رو دیگه نمی‌بینی فقط خدا رو میبینی

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بح بح مبحث شیرین فلسفه هست حیف سحری خوردم آبجی خوابم میاد ولی یکمش میگم برات این زندگى نیس ک زیباهس این ما هستیم که زندگى را زیبا یا زشت میبنیمش ک یک انسان باید به درک برسه ک دنبال رسیدن به یک خوشبختى بى نقص نباشه از چیزهاى کوچک زندگى داشته هاش شکر پرودگار داشته باشه از داشته هاش لذت ببر اگ یک انسان به درکش برسع مى تونه کل مسیرزندگیش با ارامش ثابت و خوشحالى طى کنه خوشبختی  همیشه چیزی نیس ک یک انسان بخواد اون رو به تملک خودش دربیاره اینجا دقت کن آبجی چقدر لذت بخشه ک میگه [خوشبختی کیفیت تفکرتو ست] ‏حالت روحی هست ک ‏خوشبختی ‏وابسته به جهان درون توست 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
بح بح مبحث شیرین فلسفه هست حیف سحری خوردم آبجی خوابم میاد ولی یکمش میگم برات این زندگى نیس ک زیباهس ...

ببخشید این سوال میکنم شما هم خوابتون میاد اجباری نیست الان برام بگید هروقت وقت کردین بگین

گفتین این زندگی نیست ک زیباس و بستگی ب عینک دید ما داره.

خواستم بدونم چطور با وجود بدی های این دنیا بازم این دنیاررو جای قشنگی تصور کنیم؟

دیگه در جریان جامعه ی امروزه هستین ک چقد ب فصاحت کشیده شد ن تنها جامعه کلا وضع اقتصادی کشور و از این‌قبیل 

بنظرتون میشه تو چنین شرایطی بازم دنیارو زیبا دید؟ یا این ک بخوای ب آدم ها امید بدی ک  زندگی زیباست؟

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

ببخشید این سوال میکنم شما هم خوابتون میاد اجباری نیست الان برام بگید هروقت وقت کردین بگینگفتین این ز ...

چقد موضوع رو تاپیک مهیج تر عالی کردین مرسی از افکار روشن تون بعد اینو کلی میگم واسه شما ک خانم هستین و خانمای دیگه اینجور موضوعی فصاحت جامعه وحال خوب نبودن جامعه   شناخت ها میشه و قدرت تکنیک افکار مهارتی اقتصاد  خیلی خیلی مهم هست  واینه ک میخواستم کلی واسه شما خانما بگم اینه ک خانماا کلا یادتون نره تو‌ یک انسان هستی یک خانم برای تو شاید خودخواهی باشه ولی تو قبل از جایگاه خانواده وهمسر ومادر و بچه باید به فکر سلامتی خودت باشی به فکر یه بدن سالم و آرامش و احساس خوب وحال روحی خوب از همه مهم تر کی گفته تو باید فدای بقیه بشی؟ کی گفته حتما باید از خودت بگذری تا بشی یه همسر خوب یه مادر نمونه ؟مهم اول جایگاه خودت احوال وارامش هات هست در طی مراحل زندگی تون پس خودتون فراموش نکنید اگ فراموش کردین کلی اذیت ها براتون زجر آور هاش میاره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
چه خوب نوشتید استاد🙏

شما هم ذهنی تحلیلی راجبع موضوع هرچی ذهن تون اومد بگین 

بیشتر ببینید