2777
2789
عنوان

تو ان تی سندرم داشتن بچه مشخصه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 56 پست

باید ازمایش دابل مارکرم بدی توهمون روزیاحداکثرفرداش

انجام دادی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سندرم داشتن رو با احتمال میگن اونم سونو و دابل مارکر باهم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید
توکل به خدا

سلام گلم مگه همزمان با آن تی آزمایش ندادی؟؟آزمایشش داری؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید
نزدیک ۴ دکتر سونو گفت آزمایش بده شاید نرمال بود

بالاست

باید حتما انجام بدی دابل مارکر رو

free bhcg

papp_A

بیشتر ببینید
باید ازمایش دابل مارکرم بدی توهمون روزیاحداکثرفرداشانجام دادی؟

شانس  بدم فقط یه آزمایشگاه اونم تو شهر همسایه باز بود که گفت دستگاه ما فقط تا عدد ۲ میخونه..نشد آزمایش بدم ولی به نظرم آزمایش دیگه نیاز نیست با این عدد..دکتر اگه بگه مستقیم میرم آمینو

آره خیلیا رو دیدم که سالم بودن ولی حس خودم میگه برای من شاید قضیه فرق کنه

بچه دیگه ای هم داری؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
بیشتر ببینید

خواهرم ان تی دختر من ۴.۵بود دکتر نوشت برم آمینوسنتز 

خدا رو شکر امینوسنتزشم مشکلی نداشت

شما هم ازمایش امینوسنتز بده تا خیالت راحت باشه اما احتمالش خیلی زیاد که بچه مشکلی نداره چون جواب ازمایش غربالگری دقیق نیست