2777
2789

میتونم بدون نسخه ی پزشک برم آزمایش بدم و از بیمه استفاده کنم؟؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کد ملی و مشخصاتت رو که وارد سیستم میکنن میتونن کد رو بهت بدن .

یا تلفنی هم از مطبی که رفتی میتونی کد رو دوباره بگیری

مشاوره برای باردار شدن بانوانی که مشکل باردار شدن دارند و مشاوره برای لاغر شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل رفتن زنگ بزن مطمئن شو ولی کد ملی بدی میزنن توی سیستم در میاد میتونن با کد ملی 

ولی کد برات پیام هم اومده ها احتمالا ، چک کردی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
کد ملی و مشخصاتت رو که وارد سیستم میکنن میتونن کد رو بهت بدن .یا تلفنی هم از مطبی که رفتی میتونی کد ...

ممنونم از شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبل رفتن زنگ بزن مطمئن شو ولی کد ملی بدی میزنن توی سیستم در میاد میتونن با کد ملی ولی کد برات پیام ...

نه اصلا کدی نیومده🥲🥲🥲 فرداهم قراره ناشتا برم آزمایش ولی کد گم شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه تامین اجتماعی هستی برو تو سایت تامین اجتماعی اونجا وارد شی با کد ملی از قسمت بیمه شدگان میتونی کد رهگیری رو بگیری

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
بیشتر ببینید
اگه تامین اجتماعی هستی برو تو سایت تامین اجتماعی اونجا وارد شی با کد ملی از قسمت بیمه شدگان میتونی ک ...

نیروهای مسلح ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40