2777
2789
عنوان

خواستگارم به نظر خیلی پررو بود

796 بازدید | 49 پست

من معلمم، یه خواستگار بهم معرفی شد که تحصیلات عالی داشت، ارشد دانشگاه شریف بود ، اما شغلش پبمانکاری شرکتی بود. یعنی حقوقمون تقریبا برابر بود

بعد وقتی راجع به مسائل مالی صحبت کردیم و من دیدگاهم رو گفتم گفت: یعنی حقوق حقوق زن مال خودشه ولی حقوق مرد مال همه خانواده؟ (با یه حالت کنایه و پوزخند هم گفت)

منم گفتم خب به هر حال زندگی مشترکه باهم مشارکت میکنیم ولی اصول رابطه در اصل همینطوره

بعد دیگه زنگ‌نزدن، واسطه گفت اتفاقا پسندیده بودت ولی از حرفات خوشش نیومد! 

خب مگه در اصل همین نیست؟ چیز عجیبی گفتم؟؟

حالاحالا ها مجرد میمونه با این عقاید مسخرش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مرد باید ازینا باشه که زن رو رو سرش نگه میداره

و عقیده داره زن باید طلا و سرمایه داشته باشه برا خودش

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بیشتر ببینید
در اصل همینهولی نه اینقدر واضح و صریح که تو گفتیتو شرایط کنونی اگر کسی قصد ازدواج داره باید یکمم کمک ...

بار اولی بود دیدیم همو، چرا باید عقیده ام رو پنهان میکردم. منم نکفتم که واقعا این طور زندگی کنیم که. من گفتم برام مهمه طرف مقابلم این ذهنیت رو داشته باشه که در اصل مسئولیت مالی خانواده به عهده مرده 

وقتی زنی شاغله یعنی کارای خونه تقسیم میشه پس باید پولشم تقسیم بشه

کارای خونه تقسیم بشه(که هیچوقتم پنجاه پنجاه تقسیم نمیشه) بقیه اش چی؟ نه ماه بارداری و‌ دو‌سال شیردهی و تربیت و خیلی چیزای مربوط به بچه چی ؟ اونا هم پنجاه پنجاه تقسیم میشه؟ به نظرم این تفکرات شما باعث شده مرد ها انقدر پررو و حق به جانب بشن.

وقتی زنی شاغله یعنی کارای خونه تقسیم میشه پس باید پولشم تقسیم بشه

دیدگاه استارتر دیدگاه اسلام هست و حقوق زن رو در نظر گرفته

ایشون معلمند احتمالا تمام کارها  رو خودشون بکنن کما اینکه بقیع کارمندها هم غذای فریزری میزارن خوودشون چون شوهر نمیاد پیشبند ببنده کار کنه

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂 شهرهای بهشتی از لولو و مرجان قصرهایی از یاقوت خانه هایی از زبرجد غرفه ها و دکاکین از طلا و نقره 💗

بیشتر ببینید
پول زن برای خانواده و کارهای خونه و بچه داری گردن زن؟اونی که باید خوشش نمیومد تو هستی

دقیقا از خودم حرصم گرفت تازه من انعطاف نشون دادم گفتم حالا زندگی مشترکه باهم مدیریت میکنیم ولی من فقط برام مهمه طرف مقابل این رو مسئولیت خودش بدونه‌ بعد بازم بدش اومده!