2777
2789
عنوان

ولی واقعا چیشد عاشقانه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 54 پست
بخدا تازه داشتم سناریو میچیدم برا خودم اصن تصوراتم نابود شد گفتم بیخیال بابا😂😂🥲

نخندون منو کله سحر میدونی چقدر بده آدم بترکه از خنده 

ترکیدم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
نخندون منو کله سحر میدونی چقدر بده آدم بترکه از خنده ترکیدم

عزیزم خداروشکر چرا ناشکری میکنی خنده مگه بده الهی همیشه ب خنده ای کاش ی چیز خنده دار تر ب ذهنم برسه تا صدای خندت خونه ک سهله کوچه رو برداره 😂😂😂😂😂

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نا امیدم کردی😐😐😐😐

وای بخدا خیلی صدام رو دوست داشت نه ادا باشه

نامزد بودیم قهر بودیم دعوای شدید سر خانواده ها

بعد عروسی بود فامیل مشترک فامیل دور همیم

تو عروسی زنگ زدم بهش رفتم یه گوشه یواشکی واسش شعر حوندم 

یادم نبود الان یادم اومد چی بود

ماه من دیدمت وه چه تماشایی و زیبا شده ای   اولش این بود

دیگه وسطش این بود

خوبی و دلبری حسن حسابی دارد از چه سبب این همه زیبا شده ای

حیف و صد حیف با این همه زیبایی و لطف عشق بگذاشته و اندر پی سودا شده ای

دیگه بقیش یادم نیست 

اول خودم خیلی خجالت کشیدم اصلا گفتم این چه لوس بازی بود چرا من پیشقدم شدم مگه فیلم هندیه واقعا هم حرکت لوسی بود ما اصلا اینجور نبودیم ابراز علاقه مستقیممون صفر بود 

چرا اینکار کردم ولی اینقدر ذوق کرده بود تا صبح بیدار بود پیام میداد با اینکه باید میرفت سرکار 

بعد التماسم میکرد یکبار دیگه بخون هول شدم نتونستم ضبط کنم

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
تروخدا حلال کن خندم گرفتاخه خیلی اخرشو بامزه گفتی

الان یه خاطره هم تعریف کردم بیا بخونش 

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
جدی؟خب پس احترام چی اگ طرف بهت بگه دهنت رو ببند و این جمله ها ک بی احترامی هست و بی احترامی عشق رو ک ...

ازینا هم تو دعوا هست مگه طرف خیلی مودب باشه ولی رفاقت و عشق زن و شوهر مثل بقیه مردم نیست که تا بهت بدی کنه یا توهین کنه کلا از جلو چشمت بیفته . زن و شوهر یجوری بهم برمیگردن انگار اصلا هیچ اتفاق بدی بینشون نیفتاده .‌ البتته اگه خیلی کی درامری توقع فیلم کره ای نداشته باش تو زندگی واقعی . اونا تو فیلماشون اغراق میکنن.

وای بگردمتچند وقته ازدواج کردین؟

ما خیلی وقت دوست بودیم یعنی علاقه داشتیم بهم یواشکی 

بیشتر ببینید
😂😂😂چرا برعکس شد

نمی دونم فکر کنم از خستگی یا پر بودن تایمم باشه

درس میخونم.بچه داری میکنم

خونه داری میکنم

از یه طرفی هم پسرم بزرگ شده فاصله سنی ندارم زیاد باهاش اینقدر باهاش حرف میزنم جا واسه شوهرم نمی مونه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
شوهرمن بعضی شبا بچه ها ک میخوابن چای میذاره باهم یا شعر میخونیم یا حرف میزنیم از گذشته ها. البته بعض ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا ما‌هم همینیم 

امروز شعر میخوندم برای بچه گوشش گرفته بود البته مسخره بازی در میورد🤣🤣🤣🤣

بیشتر ببینید
منم اینقدر حرف میزدم شوهرم آرزو داشت سکوت کنم بنده خدا میگفت پیش خودش این با سکوت بیگانه است حتی از ...

آخی عزیزم

منم مثل خودت ولی هنوزم یکم پرحرفم 

بیشتر ببینید
وای بخدا خیلی صدام رو دوست داشت نه ادا باشهنامزد بودیم قهر بودیم دعوای شدید سر خانواده ها بعد عروسی ...

وای چقدر قشنگ بووووود بنظرم حس و حال عاشقای واقعی رو داره 

واقعا باورم نمیشه الان بخواد ب این جا ختم شه.

احتمالا این حرفارو از ته دل بهت نمیزنه ته دلشم هنوز مث روزا اول دوست داره مگ حس و علاقه ب این اسونیا از بین میره 

همین ک میگفت صدات رو ضبط کنم مشخصه واقعا حسش واقعی بوده

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

🤣🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا ما‌هم همینیم امروز شعر میخوندم برای بچه گوشش گرفته بود البته مسخره بازی در میورد🤣 ...

دوستم میگفت نامزدم اسممو گذاشته بیوش گفتم دل خوش نکن ب این بیوها. قبلنا شوهرمن عکس چتامونو میذاشت پرفایلش الان عکسمو هرجا ببینه روش تف میکنه😂😂😂😂😂😂