2777
2789
عنوان

ولی واقعا چیشد عاشقانه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 54 پست
مردا حوصله شعر ندارن

خخ 

نه این قبلا خیلی داشت 

منم براش نمیخونم برای بچه میخونم باز مسخره بازی در میاره گوشاش میگیره

رومم نمیشه براش بخونم دیگه یکبار زد تو ذوقم خیلی ناراحت شدم اصلا غرورم با خاک یکسان شد مگه تو گور بره براش فاتحه بخونم دور از جونش البته

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازینا هم تو دعوا هست مگه طرف خیلی مودب باشه ولی رفاقت و عشق زن و شوهر مثل بقیه مردم نیست که تا بهت ب ...

وای واقعا؟؟ خیالم رو راحت کردی

من خیلی حساسم ینی مثلا با خودم میگم خدا نکنه روزی بیاد طرفم بخاد بی احترامی کنه بهم و شخصیتم رو خورد کنه من درجا میگم طلاق😂😂😂

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

وای چقدر قشنگ بووووود بنظرم حس و حال عاشقای واقعی رو داره واقعا باورم نمیشه الان بخواد ب این جا ختم ...

نه اصلا الان ذوق نداره یا دوست نداره بشنوه یکبار براش خوندم بدجور خیطم کرد خیلی خجالت کشیدم خیلی دیگه اصلا نخوندم و نمیخونم اصلا حتی اگر درستم شه 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
نمی دونم فکر کنم از خستگی یا پر بودن تایمم باشهدرس میخونم.بچه داری میکنمخونه داری میکنماز یه طرفی هم ...

پس پر حرفی هارو جای دیگه جبران میکنیی بابا یکم هم برای این طفلی بزار دلش تنگ شده😂😂

نه اصلا الان ذوق نداره یا دوست نداره بشنوه یکبار براش خوندم بدجور خیطم کرد خیلی خجالت کشیدم خیلی دیگ ...

فقط تو همین مورد شعر خوندن ابنطور شده یا تو بقیه جیزا هم همینقدر بی احساس شده؟

آخی عزیزممنم مثل خودت ولی هنوزم یکم پرحرفم

نه برعکس من کم حرف شدم خیلی خیلی هم شیطون وبازیگوش هستم شوهرم پایه است

ولی پسرم رفیق جدید مه

اینا همو سرصبح لو میدن بیا ببین

من بد خواب بشم بداخلاقی میکنم

از خواب بیدار میشم

شوهرم اول از همه میگه نگاه صبح پا برهنه رفت توآشپزخونه

پسرم میگه مامان بابا جارو دستی نکشید

همو لو میدن تا یکی شون برنده شه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
وای واقعا؟؟ خیالم رو راحت کردیمن خیلی حساسم ینی مثلا با خودم میگم خدا نکنه روزی بیاد طرفم بخاد بی اح ...

هرجور رفتار کنی تقریبا هونطور باهات رفتار میشه از روز اول بی احترامی نکنی اجازه ندی بهت بی احترامی بشه یاد میگیره حالا این وسطا گذشت و بخشش هم لازمه

دوستم میگفت نامزدم اسممو گذاشته بیوش گفتم دل خوش نکن ب این بیوها. قبلنا شوهرمن عکس چتامونو میذاشت پر ...

منم دقیقا همین شد یکجور انگار دیگه فقط وابسته همیم شور و شوقی نیست مخصوصا بعد بچه ها 

اوج هیجان رابطه ما این چند وقتا این بود داشتم میوفتادم تو رودخونه قشنگ هیجان زده بود منتظر بود من رو اب ببره یک حرکتی نزد بیاد نجاتم بده میخندید فقط اینقدر خندیده بود بخدا افتاده بود زمین زانوی شلوارش پاره شده بود

بیشتر ببینید
پس پر حرفی هارو جای دیگه جبران میکنیی بابا یکم هم برای این طفلی بزار دلش تنگ شده😂😂

میدونی جالبش کجاست بشدت سکوت و گوش دهنده بود الان سرکار اینقدر حرف میزنه مغز براشون نمیزاره

من شدم اون 

وشوهرم شد اخلاق و رفتار و واکنش من

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم دقیقا همین شد یکجور انگار دیگه فقط وابسته همیم شور و شوقی نیست مخصوصا بعد بچه ها اوج هیجان رابطه ...

خخخخ

منم همینطورالان دیکه باهاش حرف نمی زنم اصلا کاری بهش ندارم

هوف من دوست دارم برگردم به اون روزا

بیشتر ببینید
فقط تو همین مورد شعر خوندن ابنطور شده یا تو بقیه جیزا هم همینقدر بی احساس شده؟

تو همه چیز همینه

نه اینکه بگی سرد و دلسرد باشه خیلی ولی دیگه شور و شوقی نیست 

مثلا یکماهم منو نبینه فکر نکنم دلتنگم شه

بیشتر ببینید
میدونی جالبش کجاست بشدت سکوت و گوش دهنده بود الان سرکار اینقدر حرف میزنه مغز براشون نمیزارهمن شدم او ...

من ارزومه برگردم به اون روزا 

الان خیلی ناراحتم 

حتی خودمم دیگه مثل قبل نیستم برام عادیه من حتی نگرانش هم نمیشم حالا اون حداقل بهتره تو این موارد

نمیدونم چرا دوستش دارم ولی مثلا دلتنگش نمیشم 

بیشتر ببینید