2777
2789
عنوان

ولی واقعا چیشد عاشقانه هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سخته می فهمم از اونجا به اینجا رسیدن من خودم خیلی شکسته شدم بعد این اتفاقات البته اینو بگم دخالت دیگ ...

منم دخالت خواهراش 

همش تو دوراهی بین خودمو و خودشون قرارش میدادن

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
هرجور رفتار کنی تقریبا هونطور باهات رفتار میشه از روز اول بی احترامی نکنی اجازه ندی بهت بی احترامی ب ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییات دیدم بهتر شد😁

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

من ارزومه برگردم به اون روزا الان خیلی ناراحتم حتی خودمم دیگه مثل قبل نیستم برام عادیه من حتی نگرانش ...

خب حتی آرزو شم کنیم گذشته نمیاد

ولی بجاش میگن یه زمانی دوباره گذشته تکرار میشه روزی که دغدغه های آینده بچه ها یا خودمون حل شه نباشه

خدایی خستم احساس خستگی میکنم باور نمیشه حتی حوصله سریال و فیلم دیدن م ندارم

منی که فیلم و به گردش و تفریح ترجیح میدادم

ولی اینا واسه همه مون گذاراست 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
حالا از این وضعیت راضی هستی؟😂😂

مغز مو میخوره اونقدر باید چپ و راست و نگاه کنم تا خودش حس کنه حال حرف زدن ندارم

ولی شنونده خوبی هستم میتونم ساعت ها گوش بدم تا خودش خسته بشه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
منم دخالت خواهراش همش تو دوراهی بین خودمو و خودشون قرارش میدادن

منم مادرشوهرم مدام بهش می گن زنت به فکر ما نیست 

زنت احترام ما رو نگه نمی داره 

زنت فلان 

آخه خودش آدم سبکیه من اصلا کاری بهش ندارم دیشب مهمونی بودیم برگشته می گه یه عکس از فلانی بگیر داشته باشم اون بنده خدا هم یه نگاهی به من کرد منم خجالت کشیدم اصلا ول کردم رفتم هیچی نگفتم 

یکی نیست بگه بنده خدا احترام یه چیزیه که آدم خلقش می کنه نه اینکه گدایی اش کنه 

جررر چ رمانتیک بودیدتهش چیطو ایطو شدددددهپ بقیه ک ع اول رومانتیک نیستن تهش چی میشنننن

سوال همیشگی منم هست 

ما که عاشقانه شروع کردیم عاشقانه زندگی کردیم چند سال 

این شدم... 

وای به حال بقیه