2777
2789
عنوان

تازگیا فهمیدم سنگ کف سرویس بهداشتیمون برق میزنه ولی دندونام زرده

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 51 پست
زیاد بهش گفتم ولی اصلا عین خیالش نیست شده بعضی وقتا دیگه بیخیال شم ولی سرم داد میزنه خونه چرا کثیفه ...

پس اگ میتونی جلوی این رفتار زشتش رو بگیر و یاهم بگو خب بچه نمیزاره تو نگهشدار تا من کارامو انجام بدم

اگ گفت بچه ی خودته ..بگو باش بیا حضانتشو بده ب من بعد بگو بچه ی تو .قشنگه من نگهش دارم بعد بگی از منه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی درکت میکنم 

واقعا شوهر و بجه های منم ب شدت بی نظم و شلخته ان. وقتی هم اعتراض میکنم بی فایدس... 

از بس کار میکنم اونم باعصبانیت ک خودمو فراموش میکنم خیلی وقتهاااااا

اسی درکت میکنم واقعا شوهر و بجه های منم ب شدت بی نظم و شلخته ان. وقتی هم اعتراض میکنم بی فایدس... از ...

من بحدی عصبانیم در طول روز که بعضی وقتا مطمئن میشم کارم به تیمارستان میکشه

دارو مصرف نکن عادت میکنی. یا برو روانشناس یا سعی کن دنبال ی راهی باشی ک افسردگیتو کم کنی.

چند وقته داروها تو خونس استفاده نکردم خواستم با پیاده روی باشگاه و...خودمو سرگرم کنم دیدم نه میرسم نه روحیشو دارم تا مجبور شدم قرص هامو بخورم کمتر سر بچه داد بزنم

چند وقته داروها تو خونس استفاده نکردم خواستم با پیاده روی باشگاه و...خودمو سرگرم کنم دیدم نه میرسم ن ...

منم گاهی عصبی میشم سر بچه هام داد میکشم این طبیعیه. اصلا فک نکن مادر بدی هستی. ما کل روزو درحال جنبش و کار کردنیم پس اینکه یبار عصبی شیم چیز نیس. سعی کن کم کم توجهتو ب تمیزی خونه کم کنی میدونم سخته ولی باید انجامش بدی. تمیز کردن خونه شده برای ی تفریح ک افسردگیتو فراموش کنی

منم گاهی عصبی میشم سر بچه هام داد میکشم این طبیعیه. اصلا فک نکن مادر بدی هستی. ما کل روزو درحال جنبش ...

افرین دقیقا وقتی خونه تمیز و مرتب میشه یکم حالم خوب میشه ،خودمو یجورایی شرطی کردم که اگه خونه مرتب باشه منم حالم خوبه

نمیرسم واقعا عین ربات مدام کار میکنم مدام دنبالشونم مدام خرابکاری میکنن وقتی برام نمیمونه

خونه‌ هرچقدر تمیز بشه دوباره کثیف میشه حیف جون‌و عمرت بلاگرم‌نیستی‌از این‌ خدمتکاری هرروزه پول دربیاری