2777
2789
عنوان

تازگیا فهمیدم سنگ کف سرویس بهداشتیمون برق میزنه ولی دندونام زرده

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 51 پست

سنت بره بالا استخوان بیفته به قژقژ میگن میخواستی اینهمه کار نکنی ، دندونت که درد بیاد صرفشون نمیکنه برن یه قرص برات بخرن، سال جدید رو تحول ایجاد کن عزیزم کوزت که نیستی آدمی 🤕🌷🌷🌷🌷🌷

نمیرسم واقعا عین ربات مدام کار میکنم مدام دنبالشونم مدام خرابکاری میکنن وقتی برام نمیمونه

به جون خودت رحم کن ..مردها ارزش ندارن ببخشید ک میگم .یه دفعه کمرت بگیره عمرا اگ کمکت کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیرسم واقعا عین ربات مدام کار میکنم مدام دنبالشونم مدام خرابکاری میکنن وقتی برام نمیمونه

واقعا‌ تمیزی خونه به چه درد میخوره؟ من درک نمیکنم اوکی خوبه میدونم اما نه به قیمت دیسک گردن و کمر و قافل شدن از خودت

من دیسک کمرم دارم ولی واقعا وقت کم میارم واسه خودم خداشاهده تو طول روز کم پیش میاد بشینم

پشیمون میشی من دیر فهمیدم تو عاقل باش 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکم از سواست کم کن و شوهرت رو بگو خودش خرابکاری هاشو بشوره مگ بچه اییه ک بریزه و بپاشه یکی دیگه جم ک ...

زیاد بهش گفتم ولی اصلا عین خیالش نیست شده بعضی وقتا دیگه بیخیال شم ولی سرم داد میزنه خونه چرا کثیفه عین خدمتکارش باهام رفتار میکنه از بس خدمات دادم بهش وظیفم شده اینکارها

خوب ماهم دستشویی حموم تمیز میکنیم خستگی نداره که😐ولی مسواک باید بزنیم..من خیلی خیلی اذیت میشم اگه نزنم.حس بدی میگیرم..هرشب ساعت بذار قبل خواب حتما خودت هم دوش بگیری هم مسواک بزنی.عادت کنی راحت میشه برات..

...
مسواک زدن در اوج خستگی هم باید انجام بشه.‌.صبح و شب..مگه میشه مسواک نزنید اینهمه مدت😳😳پس چرا به تم ...

باورت میشه حالا که فکرش میکنم میبینم احمق تر از من تو دنیا پیدا نمیشه

باورت میشه حالا که فکرش میکنم میبینم احمق تر از من تو دنیا پیدا نمیشه

احمق نیستی شما فقط خودتو دوست نداری .سعی کن خودتو بیشتر دوست داشته باشی فقط همین ...

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بیشتر ببینید

عزیزم مسواک زدن وقتی ازت نمیگیره که حتمن روزی دوبار بزن به خودت رحم کن همه چی رو خودت جم نکن فردا روز خدایی نکرده چیزیت بشه کی یه لیوان آب دستت میده

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
خوب ماهم دستشویی حموم تمیز میکنیم خستگی نداره که😐ولی مسواک باید بزنیم..من خیلی خیلی اذیت میشم اگه ن ...

حتما روزی یبار اینکارو انجام میدین من هربار شوهره (به این دلیل نمیگم شوهرم چون دیگه واقعا نسبت بهش حس تنفر دارم)بره دستشویی باید دنبالش برم تمیز کنم

عزیزم مسواک زدن وقتی ازت نمیگیره که حتمن روزی دوبار بزن به خودت رحم کن همه چی رو خودت جم نکن فردا رو ...

عین حقیقت و میگین همین الانشم دیسک کمر گرفتم مدام بهم طعنه میزنه تو که همیشه خدا مریضی