2777
2789
عنوان

تو متاهلی تنها بودن خیلی حس بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 103 پست
میگه پول اضافه است

خب تا نخواد که نمیشه از اول اینجوری بود ؟ یعنی دوست داشتن اولیه در کار بود اصلا؟ اگه نبوده سعی کن الان که بچه داری خودتو زنی کنی که اون دنبالشه یعنی اگه دوست داره آرایش کنی آرایش کن براش، اگه دوست داره اقتدارشو حفظ کنی حفظ کن و اینا تا دلشو بدست بیاری

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجوری بگم میگه منو تهدید نکن .... همیشه میکه منو تهدید و مقایسه نکن میرم میرم نکن

ببین یه جوری باهاش حرف نزن احساس کنه تهدیده

اینجور مردا قلق خاص خودشونو دارن،،فقط اگر میتونی یه چند جلسه خودت برو تنهایی مشاوره تا بهت بگه چطوری رفتار کنی و چطوری حرف بزنی،جوابه!

سلام عزیزم ..انگار داشتی زندگی خودم رو تعریف میکردی ..دختر من ۵ سالش بود توی مهمونی دستش موند لای در ...

باورت میشه منم حسمو دارم میکشم نسبت به اوایل ازدواجمون خیلی بی روح و سرد شدم فیلم عاشقانه ای که میبینم دلم قنج میشه براشون واقعا میگم چرا من این حس عشقه این نگرانی از روی عشقه هیچ وقت درک نکردم ..... خودم عاشق شدم و این ریختن دلت موقعی که میبینیش رو درک کردم اما شوهرم نه 

خب تا نخواد که نمیشه از اول اینجوری بود ؟ یعنی دوست داشتن اولیه در کار بود اصلا؟ اگه نبوده سعی کن ال ...

نه اوایل بهار بود الان خیلی بد شده اوایل زنگ میزد سرکار یود خبر میکرفت موقع نامزدی الان اصلا صبح تا شب خبر نمیگیرع

باورت میشه منم حسمو دارم میکشم نسبت به اوایل ازدواجمون خیلی بی روح و سرد شدم فیلم عاشقانه ای که میبی ...

بهش فکر نکن عزیزترین ...و انقدر آروم و مستقل و قوی و شاد رفتار کن ک یواش یواش بشه لایف استایلت ...متاسفانه زندگی همیشه ی بخش یا چند بخش از خوشی رو از آدم میگیره ..امیدوارم بخش سلامتی خودت و عزیزات همیشه باهات باشه ..عشق رو توی حرف زدن با خدا پیدا کن ...من اصلا آدم چادری و خیلی شدید مقیدی نیستم ولی شدیدا خدادوستم ..بهترین دوستمه درد دلام برای خودشه ...تلاش میکنم و میسپارم ب خودش واقعا کار سازه ..خیلی سخت ب این نقطه رسیدم خیییییلی ...ولی الان میگم ارزشش رو داشت

با تمام این حرفها آرزو و دعا میکنم هر چه زودتر همسرت به خودش بیاد منکر جذتبیت عشق و عاشقی نمیشم ..ولی گداییش نمیکنم ‌.حتی از بچه م

شما نقش من رو تو گذشته، الان بازی میکنید اسی جون،، و من الان دارم میخندم به حرفای شما،، چرا؟ چون خیلی سختی کشیدم و انسان الانم شدم،، امیدوارم از حرفام ناراحت نشی ولی خیلی باید رو خودت کار کنی،، اخه کی انسان ناقصو محتاج به محبت رو دوس داره؟ برو تو گوگل سرچ کن یه مدت رو چاکراه هات کار کن، بعدش ورزش کن خودت رو تو آینه ستایش کن، یکی دوماه فقط با خودت باش،، خودشیفتگی کن بگو من کاملم و نیاز به هییییشکی ندارم حتی مادر پدرم،، اگهخواستی درخواست دوستی بده از این چاه نجاتت بدم،، شوهرم خیلی بدتر از مال تو بود،، الان ظرفامم میشوره🙂

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
😔 چیکار کنم من بنظرت😔

بزن گوگل (کلید اقتدار مرد)دکتر حبشی چند تا فایله که پشت سر هم باید گوش کنی سیاست های زنانه رو یاد میده مخصوص خانم‌هاست 

خیلی از زندگیهارو درست کرده 👌اگر موبه مو انجام بدی مطمئن باش زندگیت رو از این رو به اون رو میکنه کاری میکنه که شوهرت رو تو مشتت بگیری  امتحان کن❤️

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

عزیزم حق داری ناراحت باشی 

شما احتمالا دچار تله رهاشدگی هم هستی که فکر میکنی انتظار محبت از همسر یعنی گدایی

تو شبیه منی تا حدی... 

اگر زن با سیاستی باشی و عجول نباشی میتونی در میان مدت شوهرت رو رام خودت کنی . باید صبور باشی فقط 

من خودمم نیستم متاسفانه اما هی سعی میکنم به خودم یادآوری کنم . 

باید به شوهرت مهارت عشق ورزیدن رو یاد بدی و از بس تکرار بشه که نهادینه بشه در رفتارش 

از کارای کوچولو شروع کن.

مثلا من یادمه ی سال تمام تقریبا هر روووز به همسرم میگفتم که برای تولدم دلم میخواد سورپرایزی کنی و بالاخره تاثیر داشت و این کار هم کرد . 

یا مثلا بهش بگو فلانی عزیزم تو این هفته دلم میخواد ی شاخه گل بهم هدیه بدی وقتی هم آورد تو هم ابراز علاقه و اشتیاق کن. از رفتارهای کوچیک شروع کن 

میدونم خودت تشنه ی محبتی اما چاره ای نیست گلم اول باید محبت کنی تا محبت ببینی عزیزم

اونایی که شوهراشون از اول خوب بودن به طور اتومات بختشون با ما فرق داره ... 

اما به نظرم شوهر تو اصلاح پذیر هست 

نه دیدم که میگم داماد خودمون یا حتی داماد شوهرم اینا ببینی چ جوری خدمت میکنن ب زنشون کمک تو کارای خو ...

اینو مطمئن باش که هرکی احساسی نیست و لطافت اخلاقی نداره دلیل بر خیانت کاربودن ویا دوست نداشتن همسرش نیست.اکثرمردها تقریباً توی همین محدوده رفتاری،همسرشماهستن.

پیشنهاد:اگه ازذات همسرت خاطرجمعی دیگه حاشیه سازی هارو ب مرورکم کن.ببین از چ مدل رفتارهاخوشش نمیاد اونا رو انجام نده و سعی کن با تعامل و انعطاف،همسرتون روبه یه رفیق صمیمی تبدیل کن..با چیزای ک گفتی هم فک کنم همسرتون ازته دل مهربه شماداره

هرگِردی،گردونیس...