2777
2789
عنوان

تو متاهلی تنها بودن خیلی حس بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 103 پست
تو هم محبت دیگه نکن،متوجه میشه.و قطعا معترض بهش بگو من بازتابی از رفتار تورو دارم خوب باشی خوبم محبت ...

من خیلی وقته دیگه کم بوسش میکنم میگه کم میبوسی یا هزار دفعه گفته تو استقلال مالی داشته باشی میری با اینک خودمم کار دارم اما اون قدر نیست درآمدش ولی بازم آدم نمیشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی وقته دیگه کم بوسش میکنم میگه کم میبوسی یا هزار دفعه گفته تو استقلال مالی داشته باشی میری با ...

همونم قطعش کن حالا که متوجه میشه ،یه مدت سفت و محکم وایسا،بگو من فرارهذیه عمر باهات زندگی کنم ،نمیتونم همه چیو تحمل کنم این مدلی،منم زنم جنسمدمحبت میخواد،باید از توپمحبت بگیرم ک محبت هم بهت داشته باشم!

من خیلی وقته دیگه کم بوسش میکنم میگه کم میبوسی یا هزار دفعه گفته تو استقلال مالی داشته باشی میری با ...

بگو مگه تو میبوسی که انتظار داری هر چی عوض داره گله نداره

بگو تو باید کاری کنی که من بمونم تو هم که نمیخوای

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
همونم قطعش کن حالا که متوجه میشه ،یه مدت سفت و محکم وایسا،بگو من فرارهذیه عمر باهات زندگی کنم ،نمیتو ...

بقران گفتم هر دفعه هم میگم میگ آره دقیقا میگم از تو محبت نگیرم عشق نگیرم یه خانمم نشنیدم تو این ده سال ازش 😔 من خیلی بدبختم که گدایی محبت میکنم... 

بگو مگه تو میبوسی که انتظار داری هر چی عوض داره گله ندارهبگو تو باید کاری کنی که من بمونم تو هم که ن ...

اینجوری بگم میگه منو تهدید نکن .... همیشه میکه منو تهدید و مقایسه نکن میرم میرم نکن 

سلام عزیزم ..انگار داشتی زندگی خودم رو تعریف میکردی ..دختر من ۵ سالش بود توی مهمونی دستش موند لای در کل افراد مهمونی اومدن دورش جمع شدن شوهرم‌نیومد با دونفر دگ ک داشت باهاشون ورق بازی میکرد ..بعدا بهش گفتم چرا نیومدی ؟گفت زشت بود بازی رو ترک کنم ....توضیح اضافه نمیدم این ماجرای بیخیالیش انقدر ادامه پیدا کرده تا الان ک دخترم ۱۶ سالشه و من سااااالهاست سر سوزنی ازش محبت ندیدم و برام مهم هم نیست ..نیاز ب عشق و دیده شدن رو در وجودم کشتم وسرگرم خدا شدم ..راستش حالمم خوبه ...امتحانش کن هر چه طودتر 

بقران گفتم هر دفعه هم میگم میگ آره دقیقا میگم از تو محبت نگیرم عشق نگیرم یه خانمم نشنیدم تو این ده س ...

نخیر بدبخت نیستی اتفاقا میخوای زندگیتو بسازی،خیلیا هستن بخاطر همین مورد خیانت میکنن،داربم میبینم تو جامعمون!!

اصلا همچین فکری نکن و به خودت هم افتخار کن که سراغ اینجور مسایل نرفتی و دغدغه داری حداقل برای ساختن این مرد!

وایب یه زن آویزون رو بهش میدی اونم هی دور میشه

مگه دوست دخترشم که آویزونش باشم عزیزم زنشم ها زن .... اتفاقا انقدر مستقلم دستمم جایی تو جیبمه زن ضعیفی نیستم همه کارامو تا جایی بتونم انجام میدم ولی بازم قدر نشناسه