2777
2789
عنوان

کیا نمازصبح میخونن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
منم اولش اینطور بودم ولی نماز درستم کرد اونقدر ارامش کرفتم ک بخدا الان دو دیقه ای خوابم میبره ولی نم ...

چه خوب اگه منم بعد نماز صبح سریع خوابم ببره مطمئنم میتونم همشو بخونم🥲

شبش ساعت چند میخوابی؟

شبش ساعت چند میخوابی؟

رمضان بوده تا سحری بیدار بودم نماز صبح خواندم تا ساعت 1بیدار شدم.

اما الان برنامه عوض شده فردا عیده باید دیگه کم کم بخوابم فردا صبح بیدار بشم برم نماز عید 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من لحظات اخر که داره وقت تموم میشه میخونم و بعدم دیگه نمی خوابم و میرم سر کار

منم میخواستم همینکارو کنم ولی اخه تو تابستون ساعت ۳ صبح اذون میگن و تا قبل ۵ آفتاب میزنه!

یعنی در هر صورت واسه اینکه قضا نشه باید خوابمو تیکه پاره کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میدونم خب شبا ساعت چند میخوابی در حالت عادی؟

قبل رمضان ساعت 23اما از امشب دیگه باید برنامه بچینم خدقل ساعت 23نیم بخوابم 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن
بیشتر ببینید
امضات همش جکه

😅 آره 

بیشتر ببینید
منم میخواستم همینکارو کنم ولی اخه تو تابستون ساعت ۳ صبح اذون میگن و تا قبل ۵ آفتاب میزنه!یعنی در هر ...

من آخه تابستونا تعطیلم بعدش میخوابم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چه خوب اگه منم بعد نماز صبح سریع خوابم ببره مطمئنم میتونم همشو بخونم🥲شبش ساعت چند میخوابی؟

خب کاری نداره با خدا معامله کن ازش بخاه مثل من ... من ۱۲ الانام ک محفل میبینم ساعت یک میخابم 

❤️ خدا  : تابحال چه کسی برای گناهان فراوانش به من امید داشته و من امیدش را نا امید کرده ام ؟ :) خدا میگه برگرد دلم برای صدات تنگ شده (: سوال حس ششمی در خصوصی جواب میدم ـ

بیشتر ببینید
فقط ماه رمضان هااحتمالا رفت تا سال دیگه :/روزای عادی بیدار نمیتونم بشم

واااای ک چراا

❤️ خدا  : تابحال چه کسی برای گناهان فراوانش به من امید داشته و من امیدش را نا امید کرده ام ؟ :) خدا میگه برگرد دلم برای صدات تنگ شده (: سوال حس ششمی در خصوصی جواب میدم ـ

بیشتر ببینید
دیر میخوابم ( دست خودم نیست)و خب صبح اراده ندارم بیدار شم

خب دیر نخاب مگه دست کیه حالا حداقلش نیت کن قبل خواب بگو خدایا نیت میکنم نماز صبح بیدار بشم

بیشتر ببینید

عزیزم صوت عبدالباسط سوره یس ان فوق العاده ارامش بخشههههه اونو بزار بعد نماز صبح با هنزفری تو گوش ی دیقه ای میخابی

بیشتر ببینید