2777
2789
عنوان

هنوز مهر طلاقمون نخورده شوهرم یکیو آورده به جام

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 134 پست
الان شما تحمل کردی داری نسخه میپیچی؟

عزیزم ما تو زندگی کسب نیستیم ، شاید یکی شرایط جداشدن رو داره ، یکی ندارع ، مثلا بچه ش دست و پاشو بسته یا خانوادش پشتش نیستن و می‌دونه آیندع چ بسا بدتری درانتظارشه , واسه همین امید می‌بنده ب مساعدشدن شرایط و اینکه شااااااید طرف آدم بشه ، یکیش خودم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره چون بعد طلاق میدیدم که یکی دیگه میاد تو خونم میشینه و منم باید حسرت گذشت نکردن خودم بدبخت شدنم ب ...

دیگه هر کی یه نزدیکانی داره شاید نزدیکای یکی مثل شکا نی و سرکوفت نمیزنه بعدم همه چی سخته شما نسخه نپیچ طرف نمیخاد دیگه نمیتونیم بزور بمونیم زندگی کسی اگه شما دلت میخاد مثل سیریش بچسبی به بقیه کار نداشته باش

من زنم و خیانت دیدم ولی چسبیدم به شوهرم

می‌خوام یکم بی ادبی کنم شاید تعلیق هم بشم که مهم نیست ولی جواب تو رو فقط اینطور میتونم بدم

اگه یه ظرف 💩 بذارن جلوی شما و بگن دو تا انتخاب داری یا خودت بخور یا میدیم رقیبت بخوره تو با ولع شروع به خوردن می‌کنی

چون اینقدر حواست به مسابقه و رقابت هست که متوجه نیستی 💩 چیز با ارزشی نیست که ناراحت بشی نصیب رقیبت بشه اتفاقا چه بهتر که تو این مسابقه سهمی نداشته باشی

حالا که شما اینطوری حداقل اینجا کسی که شهامت داشته مثل تو نباشه رو تحقیر نکن 

شاید هم شوهرت در کنار هرزگی یه نکته خوبی داشته که دلت نیومده رهاش کنی مثل پول ولی اگر این رو هم نداشته و موندی من حرفی ندارم

عزیزم ما تو زندگی کسب نیستیم ، شاید یکی شرایط جداشدن رو داره ، یکی ندارع ، مثلا بچه ش دست و پاشو بست ...

ببین من خودم شاید فردا اونی که عاشقشم بهم خیانت کرد بگم میبخشم و دم نزنم برا خاطر کلی دلایل ولی دیگه نمیام نسخه بپیچم و بگم همه باید ببخشن 

خب پس لیاقتت خوابیدن با مرده خائن لاشیه بدرد نخوره برای بقیه نسخه نپیچ،دهنتو ببند تو تاپیکم نظر نده

برو جدا شو ولی امشب یاداشت کن که جات خوب میگیرن.‌.زنی که زرنگ نباشه تاوانش تباهیه ...اینو بدون غرور همیشه ادم بدبخت میکنه

اره چون بعد طلاق میدیدم که یکی دیگه میاد تو خونم میشینه و منم باید حسرت گذشت نکردن خودم بدبخت شدنم ب ...

الان که از همجنسات طعنه تحمیل میشنوی بس نیست؟ حتما باید اطرافیان باشن؟ لطفا نسخه یکسان نپیچین شرایط زندگیاا نتفاوته...یکم بزرگ شین

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
حالا من یه چیزی میپرسم تو عاقلانه بگو البته اگه عقل داشته باشی اگه با ادامه دادن یک زندگی ۱۰۰ درصد ض ...

مگه شما با کسی که بعد طلاقت ازدواج میکنی مطمعنی که پسره پیغمبره؟ سرخودت کلاه نزار ...درد از هر سمت بخونی درد خونده میشه

ببین من خودم شاید فردا اونی که عاشقشم بهم خیانت کرد بگم میبخشم و دم نزنم برا خاطر کلی دلایل ولی دیگه ...

اونکه صدرصد هرمی تو جایگاه خودش حق تصمیم گیری برا زندگی ای ک خودش داره براش میجنگه رو داره

برو جدا شو ولی امشب یاداشت کن که جات خوب میگیرن.‌.زنی که زرنگ نباشه تاوانش تباهیه ...اینو بدون غرور ...

شرایطی خیلی سختی رو داری پشت سر میذاری

روانت رو بهم ریخته

خودتم اینو متوجه ای

پس سعی کن جدا شی تا بیشتر آرامش روانت رو نبازی.

بخاطر همین تحمل طلاق  یکی دیگه واسه شما سخته.

سعی کن جدا شی

به حرف هچ کس هم اهمیت نده

نذار بیشتر ازین ببازی

بهر قیمت موندن

خوده باختنه

می‌خوام یکم بی ادبی کنم شاید تعلیق هم بشم که مهم نیست ولی جواب تو رو فقط اینطور میتونم بدماگه یه ظرف ...

شما مطمعنن مزه کردین که زیاد استفاده میکنین از اون استیکر...مطمعن باش مرد بعدی مزه اون استیکرش واست خوشمزه تره😂

الان که از همجنسات طعنه تحمیل میشنوی بس نیست؟ حتما باید اطرافیان باشن؟ لطفا نسخه یکسان نپیچین شرایط ...

هم جنسام همونایی هستن که فقط دنبال خراب کردن اویزون شدن به شوهر مردم هستن