2777
2789
عنوان

هنوز مهر طلاقمون نخورده شوهرم یکیو آورده به جام

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 134 پست

از اینکه اینطور ادمی رو انداختی تو سطل اشغال میشینی غصه میخوری؟؟؟ وقتی تک تک استوریا و پستاشو میببنی باید تو پوست خودت نگنجی که اینجور انگلی رو انداختی زباله و تمووومش کردی رفته

یکی میاد سراغت صدهزااااربار بهتررر مطمعن باش فقط کمی صبوری کن بزار این روزای بد بگذره عزیزم دنیا بالا و پایین داره

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولش کن شخصیت خودشو  خانواده شو رسونده خوشحال باش عزیزم تو لایق بهترینا هستی ❤️❤️خدا رو شکر کن تموم میشه. اونم میره با آشغالهای خیابون عین خودش

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏

حق داری خواهر ، ولی بخاطر همچین موجودی آرامش خودت رو بهم نزن ، هرچیزی ک آرومت می‌کنه همون سمت برو ، ورزش ، کتاب ، قرآن ، تفریح ، یا هرچی,,, نذار بفهمه چقد داری حرص میخوری حداقل جلو اون خودتت رو بی تفاوت نشون بده , یا اگه اهل سر و صدایی و این کار آرومت می‌کنه ، دختره رو پیدا کن ی فصل کتک مفصل بش بزن یا حداقل تلفنی بترکونش، خلاصه هررررر کاری ک آزومت می‌کنه تا کمتر خود خوری کنی انجام بده

بعید میدونم این بشر خم به ابروش بیاد

منم شوهرم خیانت کرد رفتم طلاق بگیرم تموم مراحل طلاق با دختره رل بودن اخرش اشتی کردیم ی دختر دارم😑 منظورم این نیس اشتی کنی جدا بشی بهتره فقط خاطره تلخ یادم اومد

پروندتون به کجا رسیده؟ شرایط های حقوقی تون

مدارکو پیش هر وکیلی بردم گفت کافی نیست و به هیچ جا نمیتونی برسونی،مرتیکه چیزی ام نداشت از مسدودیش بترسه،گفت مهریه ام بخوای طلاق نمیدم موهات بشه رنگ دندونات ،با مشورت مشاور همه چیزو بخشیدم فقط حق طلاق گرفتم ،واقعا داشتم نابود میشدم

مردا برعکس زنا هستن

وقتی جدا میشن روزای اولش انگار از قفس آزاد شدن و فقط فکر خوش گذرونی و کارای خاک بر سرین و زن ها کاملا برعکسن روزای اول میشینن غصه میخورن و بهش فکر میکنن

بعد از چندین ماه زن بیخیال میشه و برای همیشه مرد رو میزاره کنار اونوقت اینجاست ک مردا بعد از خوش گذرونیاشون و رکب خوردنشون و خیانت دیدنشون یادشون میاد چه زن خوبی داشتن!!! 

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
منم شوهرم خیانت کرد رفتم طلاق بگیرم تموم مراحل طلاق با دختره رل بودن اخرش اشتی کردیم ی دختر دارم😑 م ...

دیگه خیانت نکرد؟ 

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏