2777
2789

علت طلاقمون خیانت ،داره کارای دادگاهمون انجام میشه و فعلا خورد به تعطیلات،دیگه ارتباطی باهم نداریم،حالا شوهرم خیلی واضح و شفاف و بدون هیچ ترسی توی مجازی از دختره رو نمایی کرده پیج مشترک زدن،درسته دیگه نهایتا چند ماه دیگه مهر طلاقم میخوره ولی دلم داره آتیش میگیره بخدا اگه دوست دخترشم بودم نباید انقدر راحت منو میذاشت کنار😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برع دنبال لیاقتش دیگه فرقی نداره ک 

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !........💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💢💯💢💯🗨💯🗨💯🗨💯🗨💢💢💢ب تازگی فهمبدم مشکل من چبه یا بیماری من چیه من احمقمممم احمق .مشکل من توی زندگی همینه احمقم و ک.صخول تاره فهمیدم ک من باهوش نیستم فک میکردم باهوشم همچیو میدونم ولی ن ی احمقم ک هیچی نمیدونم و توهم دونستن دارم و فرا تر از احمقم .احمق اسم جدیدمه ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️زندگی جدید مستلزم اینکه کارای جدیدی هم انجام بدی و کارای گذشته زو انجام ندی .دیگه پس یکی از کارای جدیدی ک انجام میدم اینه ک دیگه اینجا نمیام ‌.🤍 

بیشتر ببینید

اسی بهت تبریک میگم این ایدزی رواززندگیت بیرون کردی 

این یه موفقیت بزرگه عزیزم

دارم میگم منولایک نکن.چرااالایک میکنی بابامن حالم بدمیشه سه ساعت بیام اعلانوبازکنم ببینم نوشته طرف پست شماراپسندید