2777
2789
عنوان

من یه پسرم که واقعا دوست دارم ازدواج کنم ولی وقتی منطقی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 85 پست
ایشالا همش درست میشعفکرتو بده به کار و پول و درس و اینا زیاد به خوانوادتو و ازدواج فکر نکن

واقعا یه سری نیاز ها اذیتم میکنه انشاالله از سرم بپره تا یه چند سالی 

دوست دارم برم ولی برم کجا کجا رو دارم که برم با اینکه بعد خدمتم خیلی سختی کشیدم توی این خونه هرچی به ...

اگه نمیتونی جدا شی زیاد فکرتو درگیر خوانواده نکن انگار نیستن اصلا کلا اگه میشه رو بالا پشت بدمی جایی یه اتاقی درست کن یه جوری سوا از خوانواده باش تو وهله اول از کم شروع کن پس انداز هر چی داری تبدیل کن به طلا کم کم جمع کن انشاالله تا سی یه تشکیل خوانواده بدی 

ببین جدا شی کم کم خرجا دستت میاد میفهمی؟چطور باید مدیریت کنی میفهمی چی به چیه 

حالا خیلی مونده از خامی در بیای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب برادر اگه انتخاب درست باشه‌ هیچ کدوم از خوانواده ها نباید همدیگه رو تحقیر کنن پس انتخابتون اشتباه بوده

شما فقط اعتماد به نفستون رو بالا ببرید که با نه گفتن یا حرفای اشتباه دیگران روحیتون خراب نشه و پشتکارتون برای رسیدن به اهدافتون کم نشه

الحمدلله از همه لحاظ موجه هستید پس نگران حرفای بقیه نباشید

💒👪
اگه نمیتونی جدا شی زیاد فکرتو درگیر خوانواده نکن انگار نیستن اصلا کلا اگه میشه رو بالا پشت بدمی جایی ...

ببین قبول دارم همه این حرفا رو اگه شرایط کاریم جور بشه حتما جدا میشم 

خب برادر اگه انتخاب درست باشه‌ هیچ کدوم از خوانواده ها نباید همدیگه رو تحقیر کنن پس انتخابتون اشتباه ...

چی بگم گفتم درسته شرایط خونوادگیم خوب نیست ولی عوضش از خودم شناخت دارن و میدونن که آدم بی عرضه ای نیستم و اهل کار و زندگیم بعدش متوجه شدم که اشتباه کردم این ها هم اولویتشون پول هست و یه جورایی دنبال لقمه آماده ان آخه خب خونواده مذهبی بودن گفتم شاید راحت‌تر کنار بیان 

توکل بخدا آره قبول دارم راستش یه جا از اقوام رفتم خواستگاری حالا اونام همچین شرایطشون خوب نبود ولی خ ...

برا شما اقوام به درد نمیخوره دیگه وضعیت خوانواده شما رو میدونن دختر نمیدن 

ولی شما خدایی با چه رویی خواستین یه دختر و از ازدواج و تشکیل خوانواده محروم کنین

خدا رو شکر که عاقل بودن و قبول نکردن 

شما این دختر رو یه مسافرت میتونی ببری ؟ یا باید مثل شما حسرت بکشه 

ماهی چن تومن ماهیانه میتونی بدی بهش؟ 

یه تیکه طلا براش گرفتی یه سرویسی چیزی یا باید حسرت اونم بکشه

یه دست لباس بهاره و رمستونی چنده ؟ داری براش بگیری؟

یه شب رستوران یه مهمونی خوانوادگی چن در میاد؟ 

داری یه ماشین معمولی سوارش کنی بری بگردونیش؟ 

میتونی یه گوشی براش بگیری باهات چت کنه؟

دوس ندارم ناراحتت کنم ولی واقعیت رو ببین

اگه تو یه شرایط نرمالم داشتی و یه خواستگاری معمولی هم میرفتی باز اونا مختار بودن ردت کنن یا قبولت کنن 

ولی شما به خودت اجازه دادی با این شرایط بری قولم بگیری تازه یعنی از لحاظ روحی به بلوغ نرسیدی پس وقتی میگن حداقل سی گوش بده

تو این سنم هر چی به نیاز بها بدی پر و بال میگیره

برو باشگاه برو بدو برو کتاب بخون برو خودتو به یه کار خوب عادت بده 

برا شما اقوام به درد نمیخوره دیگه وضعیت خوانواده شما رو میدونن دختر نمیدن ولی شما خدایی با چه رویی خ ...

درسته خواهر ولی خب اینا که شما گفتی واس یه پسر که تازه شروع زندگیش هست فکر نکنم انتظار بجایی باشه اونم با این اوضاع ‌. ولی خب تا حدودی هم حرفای شما درسته ولی نه همش اکثر اینچیزا از چشم و هم چشمی میاد قرار نیست شروع زندگی همه چیز جور باشه 

نمیدونم کی هستی یا چیکاره هستی 

خیلی فکر میکنی به آینده و خیلی به فکر زندگیتی و پرتلاشی مطمئن باش موفق میشی صد درصد امیدوارم خیلی خیلی موفق بشی و برسی به هرچه میخای

ولی اگه یه روزی تصمیم به ازدواج گرفتی لطفا لطفا موقعی باشه که بتونی دستتو با خیال راحت بکنی تو جیبت و فکر موجودی جیبت نباشی چون ازدواج و زندگی و زنو بچه خیلی هزینه و پول و توجه میخاد هروقت وضعیت مالی اوکیی داشتی که فکرت از پول راحت شد بعد به ازدواج و تشکیل خانواده فکر کن موفق باشی

زندگی پر حیاهوی پوچ