2777
2789

رفته بودیم شام خونه یکی از آشناها که از کربلا برگشته بود پسره این خانم اولا وقتی وارد جمعه میشد خیلی گریه میکرد و ایشون رو کلافه می‌کرد ولی الان که ۱۸ ماهش شده خیلی بهتر شده بود دیگه گریه نمی‌کرد و بازی می‌کرد ولی شلوغ کاری اذیتاشم داشت که هروقت پسرشون سمت تلوزیون میرفت ایشونم میرفت که مبادا تلوزیون و بندازه 

تا یه جایی پسرشون رفت پشت میز تلوزیون خواست تلوزیون رو پرت چیکار کنه این خانم رفت جوری از دست پسرش کشید که خورد زمین و بدجور گریه کرد هم عصبی بود هم ترسیده بود

بعد همه فکردن که پسرش رو زده ولی خانم خودش بدجور ترسیده بود از اینکه تلوزیون نکنه بیوفته و بشکنه انگار فقط رفت نذاره این اتفاق بیفته 

پسرش واقعا شیرین و دوست داشتنیه 

احساس می‌کردم که از اینکه اون رفتار و با پسرش داشته ناراحت بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قطعا مادر ناراحت میشه وقتی بچه رو دعوا می‌کنه و یا خواسته و یا ناخواسته بهش آسیب می‌زنه.

اون خانم هم قطعا ناراحت شده بچه اش رو زمین انداخته .

و خب حق داشته واکنششون آنی و سریع بوده..

نمیشه قضاوتش کرد ... آدم باید خونه مردم بچه اش رو کنترل کنه دیگه 

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
رفتارش درست بوده و حالا شاید حواسش نبوده و بچه دستش بد کشیده شده و زمین خورده و طبیعیه آدم از این قض ...

خیلی عصبی برخورد کرد خودش ترسیده بود 

ولی انگار یه جوری شده بود که چرا همچین رفتاری با بچش کرده و همه یه فکر دیگه راجبش میکنن  که رفتارش با پسرش چه قدر بده 

واکنش غیرارادی نشون داده یعنی فقط خواسته تی وی رو نجات بده بعدش که یاد رفتارش تو جمع افتاده ناراحت شده که بچه رو درست نگرفته و اینکه مبادا بقیه منو مادر بدی ببینن 

انقد رفتار مادرا و بچه ها رو زیر ذره بین‌نگیرین

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بیشتر ببینید

وای صبر ایوب میخاد بچه من بود شاید خیلی رفتار بد تری داشتم تو این گرونی همین مونده تلویزیون بشکنه

جدی اگه من بودم می‌بستمش به صندلی تا کارم تموم شه 😂😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚