2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم این خواستگارمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 101 پست
پسرای ایران جنبه ندارن کافیه بفهمن یه دختری اونا را بخاد وای دیگه خدا را بنده نیستن منم دانشجویی از ...

دقیقا 

من خیلی عزت نفسم پایینه خیییلی 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

❤❤❤❤مرسی از حرفات عزیزم ای کاش یه خواهر مثل شما داشتم

خوب منم خواهرتم گلم اگه قابل بدونی چه فرق داره گلم خواهر که فقط خونی نیست عزیزم منم خواهر بزرگترم عزیزم میتونی سوالی بپرسی گلم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا من خیلی عزت نفسم پایینه خیییلی

عزیزم رو عزت نفست کار کن کلی کتاب وفایل مجانی رایگان هست تو گوگل سرچ کن که نخای دوره بری نیاز به هرینه نیست کلی کلیپ هست کلی کتاب کلی فایل که میتونی رو خودت کار کنی عزیزم تا دیر نشده منم دیر اقدام کردم چون اگه عزت نفست را تقویت نکنی حتی بعد ازوداج به مشکل میخوری گلم حتی نمیتونی خودت را تو جامعه وفق بدی مخصوصا با مردای الان من اونقد زن ودختر زشت دیدم که شوهرش عین پروانه دورش میچرخه دلیلش برام سوال بود متوجه شدم زنه فقط خودش را دوست داره همین هیچ هنری نداری نه قشنگه نه اخلاق داره نه کار. میکنه اتفاقا هرچی زن زشت شلخته سلطیه دیدم که عزت نفس دارن همه شوهرهایی دارن والله آدم میمونه همه چی تموم چون خودشون را دوست دارن خودشون را لایق بهترین ها میدونن یه همسایه داریم طلاق گرفته چهره معمولی اونقد عزت نفس داره دو تا دختر دم بخت داره ولی بخدا از من که تحصیل کرده ام عزت نفسش بیشتره چون همسایه مون سیکل داره چند روز قبل میگفت فلانی ازم خواستگاری کرده از خود زنه بعد میگفت من اونو آدم حساب نمیکنم نه خونه نه ماشین من یکی را میخام برام قصر بخره مدام به خودش میرسه عین دختر 20 ساله چنان اعتماد به نفس داره بخدا من ازش حساب میبرم میگه من با مهندس پولدار ازوداج میکنم به جفت دختراش یاد داده فقط پسر پولدار خوب تور کنن زن نجیبی هست بچه هاشم نجیب هست خدایی ولی عزت نفسش واقعا عجیبه بعد طلاق ناموفق حالا من خودم هم عزت نفسم بالا نیست ولی خوب این زن واقعا خوب عزت نفس داره همه ازش حساب میبرن میگه کسی جرات نداره بگه بالا چشمت ابرو هست 

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشت ...

به نظر من این شخص یک ادم مریضه که تکلیفش باخودش مشخص نیست هروزم دنبال مدل جدیدترهست ازاینا که هروز با یکی هستن دیروز باتو حال میکرده امروز بااین فردا با یکی دیگه اصلا هم به اون حرفاش گوش نکن گول زدن بوده میخواسته یک جورایی حس پشتیبان بودن ادای همسر بودن براات دراره 

سر کتاب بگیر دلیل اصلی رو پیدا کن و حلش کن

😑😑😐😐

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
نه چیزی نگفتنکلا دیگ خبری نشد بعدشم ما خیلی اینارو معطل کردیم ناراحت شده بودن انگار اصلا جلسه آشنایی ...

عزیزم ناراحت اگه بودن جلسه اشنایی هم نمیومدن

نپسندیدن

تو خواستگاری همینه اگه طرفتو بپسندی  یه سرش همینه ممکنه بشه 

ممکنه نشه

برای همه پیش میاد

حست رو درک میکنم

مجرد که بود یه خواستگار اومد برام مادر و خواهرش

اومدن دیدن  و رفتن دیگه تماسم نگرفتن

خیلی احساس حقارت کردم

و لی دیگه اجازه ندادم خواستگار غریبه بیاد

تا اینکه شوهرم اومد و از فامیلای دورمون بود 

ازدواج کردیم

عزیزمپسر چند روز معطل شدن ناراحت میشن ببین چقد نازک نارنجیین دیگه. خونه ی دختر خونه ی نازه. خونه پسرم نازکش. پس خودتو بابتش ناراحت نکن. کلی خواستگار خوب دیگه میاد اینو فراموش میکنی اصلا. 

در ضمن از همین تریبون اعلام میکنم خانواده های پسر حق ندارن بدون هیچ حرفی برن پشت سرشونو نگاه نکنن. حداقل زنگ بزنین بگین قسمت هم نبودن ارزوی خوشبختی دارم برا دخترتون. واقعا حس بدیه یه مدت منتظر خبر باشی

دقیقا میفهمم چی میگیمن دلم از این میسوزه که ما اینقدر اینارو معطل کردیم و یه جورایی بی احترامی شد به ...

خیلی به خودت ربط نده قضیه رو عزیزم. من به بار خواستگارمو یه ماه معطل کردم پا پس نکشید. اگر میخواست واقعا کاری به این نداشت معطلش کردی یا نه. الکی خودت رو مقصر ندون

خوب منم خواهرتم گلم اگه قابل بدونی چه فرق داره گلم خواهر که فقط خونی نیست عزیزم منم خواهر بزرگترم عز ...

خیلی لطف داری عزیزم انشالله خدا هزار برابر بهترش رو بهت برگردونه❤🤍

فعلا که مثل کسی شدم که انگار عزیز از دست داده...هر تصویر خوبی که ازشون داشتم پودر شد رفت هوا 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند💫

عزیزم ناراحت اگه بودن جلسه اشنایی هم نمیومدننپسندیدنتو خواستگاری همینه اگه طرفتو بپسندی یه سرش همین ...

قبلا خانوادش منو دیده بودن

عکسم رو هم پسره دیده بود 

مشکل پسندیدن نبود

انگار اومدن عقده ی معطلی شونو خالی کنن