2777
2789
عنوان

دعوا باخواهرشوهر

206 بازدید | 17 پست

سلام من درگیر ی ازمونم خیلی شرایطم سخته همه روح و روانم بهم ریخته ست 

همسرم دست بزن داره ، رفتار زشت به زور راضی شد که بخونم برای آزمون اونم با کلی شرط و شروط منم نمی‌خواستم انجام بدم ولی چاره ای جز قبول کردن نداشتم تنها شرط ادامه زنده بودنم کار داشتنم بود طلاق و ، خانواده حامی هستن ولی به شدت تحقیر کننده پدرم از همسرم بدتره ، اگر بی پشتوانه برگردم پدرم روزگارم سیاه می‌کنه 

من برای همسرم همه کار کردم هیچی نداشت صاحب خونه و ماشینش کردم 

با کمترین مهریه چون دوستش داشتم زنش شدم پس مهریه هم خ خ خ کمه 

بعد شرطش این بود برم سراغ بچه دار شدن 

منم محال ممکن بود بپذیرم ولی چون تنها راهم بود برای درس خوندن فکر کردم فعلا مجاب شده نشون بدم خودم و قبول کردم 

آزمون عقب افتاد ، شرایط سخت تر شد هر روز بهانه بهانه کتک های وحشتناک ببین تا جایی کتکم میزد نفس کشیدنم سخت میشد ، ی روز زنگ زدم خواهرش چون تنها کسی که حساب می‌بره ازش ، و خانوادم ، خواهرش اومد زدم سیم آخر هرچی توو دلم بود گفتم ، درحالی که سرم از شدت ضربه هاش گیج می‌رفت 

اونم به جای طرفداری از من و کارزشت داداشش پشت داداشش درومد

خلاصه که امسال عید که رفتم خونش نهایت بی احترامی بهم کرد نه تو حرف تو عمل مثلا طوری وانمود می‌کرد انگار من نامرعی ام ، منی نیستم نگام نمی‌کرد حرف نمی‌زد باهام ، با باقی مهمونا حرف میزد اومد خونم دقیقااا همون کار رو کرد باهام ، بعد دیشب همسرم کلی دعوا کرد که تو اونم اونطوری کرد باید باهاش گرم و خون گرم برخورد میکردی وقتی طرف اومده خونه من ، من باهاش حرف میزنم نگام نمیکنه ، یعنی حسابم نمیکنه چطور من بتونم باهاش صمیمی حرف بزنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دوست ندارم قلب کسی رو بشکنم ، ولی دیشب واقعا منم نتونستم ناراحتیم نشون ندم مثل خودش که کم محلی کر ...

خوب کردی زیادی خوب بودن درمقابل همچین ادمایی ظلم به خودته

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
چیکار میکردم من بریده بودم فقط خواستم ی نفر بزرگی کنه

دعوا تا به مرحله طلاق هم که برسه نباید قوم شوهر و مخبر کنی. تمام. اونا هیچ وقت داور خوبی نیستن. نمیان پاره تنشون یا همخون شون رو ول کنن تو رو بچسبن.

شرایطت خیلی سختهچرا میزنه؟ آزمون که مشخص نیست چی بشه فقط به بچه فک نکن

منم نمی دونم والا.آزمون دیگه چیچیه. هر مردی ی جور کرم داره نباید خیال کرد باقی مردا در باغ سبز باز میکنن. اگر قلقلش رو پیدا کردی زندگی کن. اگر نکردی تام و جری بازی در نیارین جداشین. خلاص.

منم نمی دونم والا.آزمون دیگه چیچیه. هر مردی ی جور کرم داره نباید خیال کرد باقی مردا در باغ سبز باز م ...

شش سال بس نیست ساختن با مردی که تموم خواسته ی زندگی متعادل به گند کشیده ؟؟

نمونه ش رو میگم و میرم ، مثلا ی استوری از دسته گل فیک گذاشته بودم که این همسرم خریده الکی ، اصلا غلط خب کاری ندارم 

می‌گفت این خیانت کاره استوری می‌ذاره

حتی عکس منم روی هیچ شبکه ای نیست 

یا می‌گفت فامیلات فالو نکن ، دخترااااا پسر که هیچ