2777
2789

جایی ک کار میکردم شریک بودن با ی نفر دیگ 

من ی اشتباه کردم از مشکلاتم ک خیلی روم فشار بود گفتم ولی بش گفتم ب شریکش نگه متاسفانع رف ب شریکش گف و واقن دیدش رو نسبت ب من بد کرد حالم بهم مبخورع از برخوردش متنفرم ازش نمیبخشمش چرا از یادم نمیرع چن ماهه اومدم بیرون ولی از خریت خودم ناراحتم ک ازش بابت کار نکردع معذرت خواهی کردم بعد فهمیدم با حرفاش چ ضربه ها بهم زده الان من از اونجا اومدم بیزون اما ترکش هاش باهامه اصابم خورده از خودم از اون از همه

اینه که میگن به هیچ کس اعتماد نکن هیچوقت

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مقصر فقط خود خودتی.ببین وقتی ما نمیتونیم راز خودمونو پیش خودمون نگهداریم! از دیگران چه انتظاری داری! ...

قبول دارم حرفتو من اشتباه کردم ب خاطر فشار روحی ک روم بود فقط نمیدونم چجوری از ذهنم پاک کنم حالم بدع من از اونجا اومدم بیزون اما همش دارم خودخوری میکنم 

اشکال نداره میگذره این پروسه عوضش تجربه شد به هرکسی زود اعتماد نکنی بخصوص تو محل کار درحد همون رابطه ...

حالم بدع من از اونجا اومدم بیزون اما همش دارم خودخوری میکنم اخه حماقت خریت تا کی 😭

قبول دارم حرفتو من اشتباه کردم ب خاطر فشار روحی ک روم بود فقط نمیدونم چجوری از ذهنم پاک کنم حالم بدع ...

عزیزم فراموش کن. شد درس عبرتی برات که دیگه پیش هیچکس درد دل نکنی. تصور کن اگه این اتفاق برات نمیوفتاد ممکن بود بری بازم پیش بقیه درد دل کنی ... اتفاق بدتری برات بیوفته..

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
عزیزم فراموش کن. شد درس عبرتی برات که دیگه پیش هیچکس درد دل نکنی. تصور کن اگه این اتفاق برات نمیوفتا ...

اره خیلی خوب نوشتی دستت دردنکنه شاید خدا خواسته اینجوز بشع ک من دیگ اینکارو نککم