2777
2789
عنوان

چرامردا خانومای بلوندو بیشتر می پسندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2659 بازدید | 115 پست
ببین عزیزم همه مردان عاشق دخترای زیبا و خنگ هستن اینو یادت نره حتی دختر مستقل هم نمی‌خواد من رمز مرد ...

خواهر مگه من گفتم به خودم نمیرسیدم 

یه چادر انداختن سرم تو محیط کاری دلیل بر نارسیدگی هست ؟ 

و اینکه کنه احمق حتی وقتی میدیمش هم دستام می‌لرزید و اون همیشه می‌خندید بهم ومیگفت قایم نکن 😔 

خواستم بگم من بیست سالمه و اون زن یوقور و بزرگ چادری و بی ظرافت که تو ذهنت اومد نیستم 

همینقدر بگم که خودش شخص گفت دوست دارم ولی برو ... و آدمی که به من امید میداد که درس بخونم و بتونیم ز ...

اون فقط غرورمو له نکرده 

اعتمادت به همه ی مرد هارا کشته

خدا کمکم کنه هیچ وقت چنین کاری باهاش نکنم 

عشق منم چادری بین همه ی فوق بی‌حجاب های اطرافم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشت ...

نمی‌دونم چی بگم

شاید کلا دنبال رابطه‌ی دائمی نبوده ازون پسرا که دنبال لذتای زودگذر و هر دم با یکی‌ان بوده شاید

اگه دختره خوب بوده همون بهتر که رفته، قسمتش یه مردِ متعهد و مسئولیت پذیر مث خودشه ان‌شاءالله

دل آدمی بزرگتر از این زندگی است. و این راز تنهایی اوست.     ع.ص

اون فقط غرورمو له نکرده اعتمادت به همه ی مرد هارا کشتهخدا کمکم کنه هیچ وقت چنین کاری باهاش نکنم عشق ...

اون شخص در من فقط اعتماد رو نکشت 

اون من رو کاملا کشت

چی میمونه از دختری که رو به تخته زار میزنه و بعد یه لبخند اجباری تحویل دانش آموزا میده چی میمونه از دختری مدت های طولانی جاده پشتی دانشگاه و میدوه و زار میزنه ... 

چی میمونه از من وقتی هر لحظه با پشت دستم میزنم تودهنم بخاطر اینکه آدم اشتباه رو باور کردم 

اون یک آدم دقیقا نقطه مقابل رو بهم ترجیح داد 

من اصلا عادت ندارم با آقایون صحبت کنم اولین و البته آخرین مردی که باهاشون صحبت کردم اون شخص بودن 

اما این مسئله به قدری برام سنگین بود که خواستم از دید جنس خودتون نگاه کنم 

امیدوارم که شما بتونید خوشبخت ترین باشید با همسرتون

اون شخص در من فقط اعتماد رو نکشت اون من رو کاملا کشتچی میمونه از دختری که رو به تخته زار میزنه و بعد ...

شاید خدا دوستون داشته 

میدونم الان یه جمعی باهام مخالفت می‌کنند

اما من همیشه میگم ازدواج با دوست پسر و دوست دختر غلطه

دوستی جای خود 

ازدواج جای خود

اون آقا هم اشتباه کردند به شما قول ازدواج دادند

نمیگم ازدواج سنتی

ولی دوستی هم غلطه، عشق قبل اگاهی

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

پسری که عاشق من شد کرد بود و اتفاقا از موی بلوند فراری بود میگفت هرچی مشکی تر جذاب تر......سلیقه ایه ...

شوهر منم نمیذاشت بلوند کنم امسال راضی شد فهمیدم دلیلش اینه که نمیخاست کسی نگام کن یعنی خودش عاشق موی بلونده