2777
2789
عنوان

چرامردا خانومای بلوندو بیشتر می پسندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 115 پست
سن چهل برسی تازه چله چلت شرو میشه .کی گفته ۴۵ پیره و ...تازه تو این سن من داماد زیاد دیدم اصلنم بهشو ...

ببین اخه فرق می‌کنن مرد ۴۵ ساله که خیلی وقته ازدواج کرده دو تا بچه بزرگ داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اخه فرق می‌کنن مرد ۴۵ ساله که خیلی وقته ازدواج کرده دو تا بچه بزرگ داره

نمیدونم عزیز ولی ۴۵ سن زیادی نیست 

و مردا تا سن ۷۰خورده ای هم میتونن بچه دار بشن.

وقتی میتونن پس بقیشم خودت بدون ...خخخخ

لایک نکن خیرشو ببینی
ببخشید یعنی بعد ازدواج رفته؟

خیر 

باهم دوست بودن البته دوستی با حدومرز

خیلی جای سوال هست مردی که از چادر سر انداختن اون دختر معلم ذوق میکرد حالا چطور اونو زیر پاهاش به کرد و رفت سراغ دختری که تو اینستا عکسای مدل دار از خودش به اشتراک می‌زاره بی هیچ تحصیلات و شغلی 

باور کن ربطی نداره

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 

بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشتن داشت 

و می‌گفت اینستا نصب نکنی بهتره خوشم نمیاد خانومم اینستا داشته باشه 

آقایی که میگفته من چهره خود تورو پسندیدم نیاز نیست غلیظ آرایش کنی 

آقایی که داشته موهای خانمو می‌بافته سریع شالشو انداخته سرش وگفته همه موهای خانمم رو دیدن 

آقایی که کلی امید می‌داده درس بخون کار خوب داشته باشی بتونیم زندگیمونو بسازیم و خانمه حالا معلم

حالا این آقا چرا باید این خانمو ول کنه و بره سراغ دختری که خیلی عکسای راحت و سرباز با قلیون و ... تو اینستا از خودش می‌زاره و هیچ شغل و درسی ام نداره

چرا ؟ 😔 چطور می‌تونه عاشق اون شخص بشه وقتی اصلا هیچ شباهتی به حرفاشون نداشتن 

و اینکه همیشه ام میگفتن من قصدم دوستیه تو معیارهای ازدواج رو داری 

در کل گفتم موی مشکی هم آدم جوون نشون میده هم جذاب ولی بلوند بودم یا سنم زیاد میگفتن یا دختر هم سن خو ...

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم 

بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشتن داشت 

و می‌گفت اینستا نصب نکنی بهتره خوشم نمیاد خانومم اینستا داشته باشه 

آقایی که میگفته من چهره خود تورو پسندیدم نیاز نیست غلیظ آرایش کنی 

آقایی که داشته موهای خانمو می‌بافته سریع شالشو انداخته سرش وگفته همه موهای خانمم رو دیدن 

آقایی که کلی امید می‌داده درس بخون کار خوب داشته باشی بتونیم زندگیمونو بسازیم و خانمه حالا معلم

حالا این آقا چرا باید این خانمو ول کنه و بره سراغ دختری که خیلی عکسای راحت و سرباز با قلیون و ... تو اینستا از خودش می‌زاره و هیچ شغل و درسی ام نداره

چرا ؟ 😔 چطور می‌تونه عاشق اون شخص بشه وقتی اصلا هیچ شباهتی به حرفاشون نداشتن 

و اینکه همیشه ام میگفتن من قصدم دوستیه تو معیارهای ازدواج رو داری 

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشت ...

فهمیده لیاقتتو نداره، اون دخترم واسه دوستی میخاد نه ازدواج

شاید دیده شما تو دوستی حد و مرز دارید و اجازه کاری نمیدید بی خیال شده رفته سراغ یکی دیگه

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

فهمیده لیاقتتو نداره، اون دخترم واسه دوستی میخاد نه ازدواجشاید دیده شما تو دوستی حد و مرز دارید و اج ...

پس چرا انقدر چیزای عاشقانه می‌زاره 😔

خودش به من می‌گفت بلند سودرس بخون زندگیمونو بسازیم حالا که من معلم شدم چطور ازم گذشت 

چقدر ذوق کرد از چادر پوشیدم و کی رو بهم ترجیح داد ... 😔😔😔

چقدر بد لهم کرد 😔😔😔 حتی ندونستم گناهم چیه 

خیر باهم دوست بودن البته دوستی با حدومرزخیلی جای سوال هست مردی که از چادر سر انداختن اون دختر معلم ذ ...

واقعا نمیتونم با دوبند که درمورد اون خوندم نظر بدم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

پس چرا انقدر چیزای عاشقانه می‌زاره 😔خودش به من می‌گفت بلند سودرس بخون زندگیمونو بسازیم حالا که من م ...

تاپیکای اینجا رو بخون

طرف جوری عاشق زنش بوده بعد ول کرده افتاده دنبال یه هرزه

مردا رو نمیشه شناخت

گاهی رازاتو نمیشه حتی به خودت بگی

سلام ببخشید من یه سوال یا بهتره بگم راهنمایی ازتون میخواستم بنظرتون یه آقایی که خیلی ادعای دوست داشت ...

ببین عزیزم همه مردان عاشق دخترای زیبا و خنگ هستن اینو یادت نره حتی دختر مستقل هم نمی‌خواد من رمز مردا رو فهمیدم دختری که ظرافت داشته باشه ب خودش برسه ،اون اگ گیر میداد باید میگفتی من همینم بیشتر به خودت برسی اون غیرتی بشه ن اینکه بگی باشه ،زیبای و اینکه مرد رو تکیه گاه بدونی سر کار نری ازش پول بگیری یعنی تکیه گاه مرداد دوست دارن خرج کنن ب دخترا اگه ب تو خرج نکرد پس واسه کسی دیگه می‌کنه مشکل از تو بود که گوش کردی بهش بشین خونه پول بگیر لباس بخر آرایش کن باشگاه کلاس رقص خرجججج کن تا میتونی ارج میاره تو بحث سیاسی علمی اینا شرکت نکن بزار اپن خودش فهمیده بدونه مرد اگ بفهمه تو از اون زرنگ تری ریس ترس دستت تو جیبته ولت می‌کنه مرداد دنبال دخترای ضعیفن ظریفن که مردونگی کنه براش و....

سلیقه اییه اطراف من همه مشکی دوست دارن 

زن داییم خودش وکیله میخوام بگم محتاج پول شوهر نبوده 

اما داییم مبگفت نرو بلوند بکن  مشکی شیکتره 

کلا مشکی دخترونه اس و سن پایین نشون میده 

بلوند سن رو بالا میبره درکل به سلیقه اس

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام 
واقعا نمیتونم با دوبند که درمورد اون خوندم نظر بدم

همینقدر بگم که خودش شخص گفت دوست دارم ولی برو ... 

و آدمی که به من امید میداد که درس بخونم و بتونیم زندگیمونو بسازیم بعد اینکه من معلم شدم و وقتی با چادر منو دید پر بود از ذوق 

منو زیر پاهاش له کرد و یه دختر که هیچ شباهتی به من ندارن رو بهم ترجیح داد