2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن برای کسی ک متولد 84 هست دیره آیا😐

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 71 پست

امسال ۸۵ایی ها  کنکور دارن تو ی سال بزرگ تری کجاش دیره حرفا میزنی

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
خب با خودم فکر میکنم تو ۲۰ سالگی دانشگاه رفتن دیره از نظر بقیهبا توجه ب تاپیک پربازدید طرف ۲۱ سالگی ...

خب بگو پشت کنکور بودم خیلیا هستن و عادیه

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چی سنت بیتشر باشه دانشگاه کیفش بیشتره

چرا؟ 

گاهی وقتا لازمه زمین بخوری تا ببینی کیا پشتتن کیا باعث رشدتن کیا میرن کیا همه جور میمونن گاهی لازمه جوری زمین بخوری ک زخمی بشی زخماتو باز بزاری ببینی کیا نمک می‌پاشن کیا مرحم میزارن کیا با تو هم دردن کیا هم خود دردن هیچوقت تا زخمی نشی نمیتونی بفهمی کی چه رفتاری میکنه !

بیشتر ببینید
من ۸۳ام تازه امسال رفتم دانشگا همه همین رنج سنی بودن ۸۱ و ۸۲ و ۸۰ و ۷۸ حتی هم داشتیم

تو جزو سن پایین ها محسوب میشدی گلم؟ من همش استرس دارم از همه بزرگتر باشم

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

دختر عمم متولد۷۹عه یه لیسانسشو نصفه ول کرد الان میخواد تازه کنکور بده ببینه چی میاره

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

من ورودی ۸‌۴ بودم. یا خدا. من حس جوانی دارم کاملا.چی میگی

😂😂😁والا ادم تو سایت ی چیزا عجیبی میفهمه الان دیدم تو ی تاپیک میگفتن ۲۱ سالگی دیره واسه دانشگاه 

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...