احترام خودمو حفظ میکنم باهاش مثل یه رفیق رفتار میکنم
دل به دلش میدم غذاهای مورد علاقشو میپزم وبه روش میارم که به عشق تو درست کردم بهش غر نمیزنم اصلا گریه نمیکنم
قهر نمیکنم بهونه نمیگیرم شادم خوش خنده ام شوخ طبعم باهمه گرم میگیرم از حرف هیچکس نمیرنجم و همشو به شوخی جواب میدم
باحالم و پرانرژی ام
عشقم و فداتشم و قربونت برم و نفسم و جان جان از دهنم نمیوفته
کنارش میشینم بغلش میکنم بوسش میکنم قلقلکش میدم و سربه سرش میذارم ولی اگه پس زد بلند میشم میرم و به شوخی میگم حیفه من و وقت باارزشم که حرومت کردم😅باهاش تخته نرد بازی میکنم شعر میخونم براش،باهم فیلم نگاه میکنیم ،خودمو ازش برتر نمیبینم،ازش تعریف میکنم همیشه از قول بقیه قشنگترین حرفها را انتخاب میکنم چه تعریف از خودم چه شوهرم و براش تعریف میکنم از زبون بقیه بالاش میبرم و البته که گاهی از زبون همه خودمم بالا میبرم و تعریف میدم
هرموقع از خودش تعریف میکنه حرصم نمیگیره میگم بله میخوای شوهرمن باشی و اینقد جذاب نباشی؟یا میگم فککردی من خوش سلیقه تر از این حرفام
انتخاب خودمی
خلاصه باهم عین دوتا رفیق پایه زندگی میکنیم و بچه هامونم توجمع مون میاریم باهم همگی بازی میکنیم شوخی میکنیم ذوق میکنیم
اینم بگم غرورم سر جاشه
مهربون و با محبت بودن به معنای احمق بودن نیست
به وقتش حریمها رو ازش میخوام حفظ کنه و یکم عصبی بشه ازش دور میشم تا خودش بیاد سمتم زمینه ی بی احترامی رو بینمون نمیذارم به وجود بیاد
خلاصه خودتون ارزش خودتونو بالا پایین میکنید
خودتون رابطه تونو قشنگ یا زشت میکنید
سیاست بخرج بده به خودت ارزش بده ولی خودتو دست بالا از اون نگیر که ازت دلزده بشه