2777
2789
عنوان

وای الان خواب جنگ دیدم😯😯

115 بازدید | 10 پست

الان داشتم خواب میدیدم ک انگار من ۲ چمدون بزرگ و کوچیک لباس و وسیله جمع کردم و خونه مادرمم با بچه هام ،خواهربرادرامم همه اونجان کلا وسیله جمع کردیم ک جنگ شد فرار کنیم. یعد ما خواب بودیم توی ی اتاق من بیدار شدم رفتم تو گوشی تو اخبار مثلا موشک و اینا مثلا دارن موشک میزنن تهرانو . بعد من گفتم برم نی نی سایت ببینم چ خبره😁 قبل از اینکه بیام سایت زمین تکون میخوره موج دار و ی صداهایی از وسطای شهر میاد منم یقین پیدا کردم ک جنگه. میرم خواهربرادرامو بیدار میکنم قبلشم دخترمو ک جنگه بیدار شین و ۸۰ درصد با آرامش بودم ولی خب عجله میکردیم. منم دارم وسالو ک دراوردم لباس اینا رو میریزم توی چمدون. خلاصه هوا هم سرد بوده.بعد تنگار یکی از اشخاصی ک اونم هست و داره جمع میکنه ی آقایی هست (در حال حاضر نمیشناسمش ولی توی خواب شوهر کسی بود ولی نمیدونم یعنی توجه نکردم) بعد منم گفتم خبریه؟ گفت خبریه!۴ خبریه😒

نی نیم بیدارم کرد این وسط🤪🤪

بیدار ک شدم اول نی نی رو شیر دادم این حین اومدن نی نی سایت ببینم نکنه خبریه ک خواب دیدم یهو مواجه شدم با پایتختو خراب کردن😯 حالا نگو فیلم پایتختو میگن🤧 پنجره هم باز بود اتاق شده بود یخچال🤧🤧🤧

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شاالله هیچوقت هیچ جنگی اتفاق نیفته بس که به این چیزا زیاد فک میکنید استرس میگیرید بیخیالش زندگیتو ...

من اصلا فک نمیکنم ب این مساله تقرییا، ولی دیشب قبل خواب داشتم با خواهرشوهرم درمورد طلا صحبت میکردم ب شوخی اسم جنگو اوردم و الا،،، 

من اصلا فک نمیکنم ب این مساله تقرییا، ولی دیشب قبل خواب داشتم با خواهرشوهرم درمورد طلا صحبت میکردم ب ...

درسته متاسفانه زندگیمون شده همش قیمت طلا مسکن اجناس دلار تحریم تهدید جنگ ووو

کی این دنیا و مردمش در صلح و آرامش زندگی خواهند کرد 

این موجود دو پا بس که غرور و خودبرتربینیش همه جا رو فرا گرفته 

سخته بشه این اوضاع تغییر کنه 

خدایا خودت آخر عاقبت همه مارو ختم به خیر کنه

ان شاالله 🤲 

وقتی بیدارشدی احساس کردی خوابت واقعی بوده یانه؟؟ معمولا خوابهات صادقه هست یانه؟

میدونی راستش خوابم جز محالات بود چون خانواده ما اگرم بخان جمع بشن فرار بکنن هر کدوم طرف خانواده همسرش میرن متاسفانه. ولی موقع خواب فک کنم پهلوی راست بودم و بعد از اذان بوده و نزدیک اذان. انشاالله ک خیره